Nekazaritzako elikagaien kooperatibak Valentziako Erkidegoa Hubak, Plataformak eta sareak Ordezkaritza instituzionalaren, sustapen kooperatiboaren, prestakuntzaren, komunikazioaren eta enpresen ordezkaritzaren plataforma … Nekazaritzako elikagaien kooperatibak Valentziako …
Mencía ozpin esperimentalak prestatzea Talde operatiboa Talde Operatibo honek nekazaritzako elikagai berriak garatzea du helburu, nekazaritza produktuak, kasu honetan mahatsetik datozenak, iraunkorragoak eta lehiakorragoak egiteko; Produktu berri hauen garapenari esker, baserritarrok egiten diren produktuen …
Tinta Castañal barietatea berreskuratzea, ardo ezberdina eginez Talde operatiboa Tinta Castañal barietatea berreskuratzea, ardo ezberdina eginez …
Errioxako vermutaren ekoizpen iraunkorra eta ingurumenaren babesa hobetzea, Bizitza Zikloaren Analisiaren Ekoadierazleen (LCA)-ACVer ikerketaren bidez. Talde operatiboa Task Force honek mahats-barietateak sailkatzea eta egungo klima-baldintzetara egokitzen diren zehaztea du helburu, baita mahatsa biltzeko garairik onena heltze fenolikoan oinarrituta zehaztea ere, lortutako ardoaren ezaugarriak zehaztu ahal izateko. …
Mahatsondoen ekoizpen adimentsu eta jasangarrirako sistema agrovoltaiko berriak (GO SOLARWINE) Talde operatiboa GO SOLARWINE berrikuntza proiektuari esker, sistema agrovoltaikoaren ebaluazio energetikoa eta agronomikoa lortzea espero da, ustiategiaren etekin ekonomikoa areagotuz. … Mahatsondoen ekoizpen adimentsu eta jasangarrirako sistema agrovoltaiko berriak (GO …
Irasagarra frutatik eratorritako produktuak Talde operatiboa Europako Berrikuntza Lankidetzaren helburuei ekarpena balio erantsia sortzea da, ikerketaren eta nekazaritza-praktiken arteko harreman estuago baten bidez, eskuragarri dagoen ezagutzaren erabilera handiagoa bultzatuz. … Irasagarra frutatik eratorritako …
Andaluziako ardo-ekoizpeneko teknikak bereiztea: bertako legamiak erabiltzea Talde operatiboa Andaluziako ardoaren sektoreak, gehiegizko eskaintzaren ondorioz, oso estandarizatu eta bereizi gabeko ardo bat xurgatzeko gai ez den merkatu baten arazoa du. Hartzidura laguntzeko legamiak erabiltzea Andaluziako landa eremuetan gutxi garatu den …
Espainiako EIP-AGRI 2017-2022 proiektu autonomikoen gaineko txostena Multimedia edukia Txostenak Espainian autonomiaz gaindiko mailan gauzatutako Nekazaritzako Produktibitate eta Iraunkortasunerako Europako Berrikuntzarako Lankidetza (EIP-Agri) talde operatiboen lehen finantzaketa-aldia (2014-2022) laburbiltzen du. 2014an EIP-Agri abian …
Katalunian jarduten duten taldeak. 2018ko deialdia (katalana) Multimedia edukia Dosier Teknikoa. 123: “Grups operatius a Catalunya. Call 2018” NPB Plan Estrategikoaren (PEPAC 2023-2027) esparruan garatutako Talde Operazioei eskainia dago, eta Nekazaritza Ezagutza eta Berrikuntza Sistemak barne hartzen ditu, AKISekin (Nekazaritza …
Talde Operatiboak Katalunian. 2018ko deialdia Multimedia edukia "123 zk. Dosier Teknikoa: "Kataluniako Talde Operatiboak. Deialdia 2018" NPB Plan Estrategikoaren (PEPAC 2023-2027) esparruan garatutako Talde Operatiboei zuzenduta dago, eta Nekazaritzako Ezagutza eta Berrikuntza Sistemak kontuan hartuta, gainera. AKIS …
Ardoaren hartziduran dentsitatea etengabe kontrolatzeko sentsore automatikoa (GO WINESITY) Talde operatiboa WINESITY Talde Eragilea sortu da, eta bere kideek Lankidetza Hitzarmena sinatu dute WINESITY proiektua garatzeko, zeinak barne hartzen duen densitometro automatiko baten prototipo baten diseinua eta ekoizpena upategietako ardo-tangetan hartziduraren …
Autonomiaz gaindiko berrikuntza proiektuen espedientea Multimedia edukia Landa Garapenerako Programa Nazionalaren (PNDR) 2014-2022 Nekazaritza Produktibitaterako eta Iraunkortasunerako Europako Berrikuntza Elkarteko autonomiaz gaindiko talde operatiboek gauzatutako proiektu berritzaileen inbentarioa, 16.2 azpineurria. …
Gaztela eta Leongo eta Errioxako upategietan balio handiko ardoa ekoizteko onddo mikorrizikoak erabiltzeko berrikuntza proiektua, klima-aldaketaren eszenatokian. (JOAN MYCOWINE) Talde operatiboa MYCOWINE proiektuak mahastiaren elikaduran berritzea du helburu, alde batetik kalitate handiagoko produktu bat (mahatsa eta ardoa) lortzeko eta, bestetik, klima-aldaketaren eraginei erresistentzia handiagoa duten lurzoru biodibertsitate handiagoak, eta …
Mahastitik upategira estrategia jasangarriak azukre-kontzentrazio baxuko mahatsa eta ardo alkoholik gabekoa lortzeko (GO UBAVIDA) Talde operatiboa Alkohol gutxiko eta alkoholik gabeko ardoak ardoa ekoizteko fase desberdinetan ekoitzi daitezke (aurre-hartzidura, hartzidura eta hartzidura osteko faseak) hainbat metodo erabiliz, hala nola muztioan hartzidura baino lehen azukre hartzigarriak murriztea, …