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Projects

Featured of the month

BIODIVER126
Biodiversity Foundation GAD-EX Laboratory Project: Actions to improve biodiversity through extensive livestock farming in the UNESCO Las Loras Geopark in Castile and León
The GAD-EX LABORATORY project seeks to promote and enhance extensive livestock farming for a transition that allows for improved sustainable use, with more modern and future-proof livestock farming
Logo GO LEGUMHARI
LEGUMHARI Operational Group: Development of innovative foods and products from the valorization of legume by-products, advances in sustainability and the circular economy
The Operational Group proposes an innovation strategy based on increasing efficiency, quality, and environmental sustainability in the production of different varieties of legumes and the development...
Logo GO e-pienso
E-PIENSO Operational Group: Technological platform for the joint management of food safety in animal nutrition
The E-Food Operational Group seeks to develop strategies for controlling food safety in raw materials intended for animal feed, jointly utilizing existing systems in different autonomous communities...
Logo GO Pistacia
PISTACIA Operational Group: Sustainable production of quality pistachios
This Operational Group was created with the aim of promoting pistachio cultivation in Spain as a highly profitable, competitive, and sustainable alternative through the transfer of knowledge and...

Operational Group: Approximation of the productivity of grazing areas from a multifunctional perspective: forestry management, livestock management, habitat management and fire prevention

Ganadería, Otros medios de producción, Técnicas De Producción, ganadería extensiva, Buenas Prácticas/Cambio Climático/Medio Ambiente, Mejoras Y Sostenibilidad En Ganadería Extensiva/Ganadería Ecológica / Dehesas, Grupo operativo, Gestión de explotaciones, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Formación, demostración y asesoramiento, Agricultura ecológica y agroecología

Operational Group: Biomass control with silvopastoral systems in several phases for fire prevention in the O Xurés natural park

Ganadería, Técnicas De Producción, Gestión De Masas Forestales, Gestión de explotaciones, Digitalización E Innovación De Producción/Productos, Buenas Prácticas/Cambio Climático/Medio Ambiente, Digitalización E Innovación Y Procesos Productivos / Cría, Grupo operativo, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Formación, demostración y asesoramiento

Operational Group: Valorization and energy use, in the thinning phase, of Aleppo pine forest stands (Pinus halepensis) regenerated after forest fires

forestal, Gestión Explotaciones, Bioeconomía/Economía Circular/Proximidad, Gestión De Residuos Y Subproductos / Economía Circular / Bioeconomía, Grupo operativo, Valorización Energética, Residuos Forestales, Incendios, Silvopastura, Gestión de explotaciones, RegadÍo, Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras

Operational Group: Evaluation of the effects of grazing on vegetation for the purpose of forest fire preparation and management determination

forestal, Gestión Explotaciones, Gestión De Masas Forestales, Gestión de explotaciones, Digitalización E Innovación De Producción/Productos, Mejora De Procesos Productivos, Grupo operativo, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, industria cárnica, Porcino, Ovino y caprino