Projecte HEZUR EZ GEZUR:
- Tipus Projecte
- Estat Completat
- Execució 2022 -2024
- Pressupost assignat 59.947,96 €
- Àmbit Autonómico
- Comunitat Autònoma País Vasco
- Font principal de finançament PEPAC 2014-2020
- Web del projecte HEZUR EZ GEZUR
Descripció
HEZUR EZ GEZUR, és un projecte d'innovació en cooperació per al desenvolupament d'un producte totalment nou i sostenible basat en l'aprofitament d'un subproducte alimentari (ossos de gallina) i fomentant el malbaratament 0. Aquest projecte en cooperació es durà a terme mitjançant l'empresa DELIKATETXE Kooperatiba Elkarte Txikia FOOD LABORATORY.
Descripció de les activitats
- Selecció dingredients i disseny de la fórmula.
- Elaboració de prototips preindustrial.
- Validació del producte preindustrial.
- Estudi de l´acceptabilitat del producte.
- Comunicació i divulgació.
Objectius
L'objectiu principal del projecte és aprofitar un subproducte (ossos cuits) de la producció de brou de gallina de l'empresa Delikatetxe mitjançant la creació d'una nova gamma de productes. Per això, es desenvoluparà un nou procés de transformació que faciliti la incorporació de proteïna animal a diferents tipus de productes.
Informació de contacte
- Nom coordinador/entitat: DELIKATETXE KOOP ELK TXIKIA
- Adreça postal: Xemein Etorbidea 12 A, 48270 MARKINA-XEMEIN
- Email coordinador/entitat: xabier@delikatetxe.eus
- Telèfon: 34946169089
Coordinadors
- DELIKATETXE KOOP ELK TXIKIA
Col·laboradors
- Delikatetxe Kooperatiba Elkarte Txikia
- Basque Food Laboratory
- Leartiker