Skip to main content

Projecte Fundació Biodiversitat: Noves oportunitats d'ocupació a la restauració ecogastronòmica

Descripció

Es proposa una formació teòrica i pràctica de 50h destinades a persones a l'atur amb un ampli programa que els permet ocupar diferents llocs dins de la cuina. Es duu a terme a Andalusia, Canàries, Catalunya i Madrid escollides en funció de la importància de l'activitat turística i la restauració així com la venda d'aliments ecològics per augmentar les possibilitats d'aconseguir ocupació.

Durant el projecte també s'ofereix una borsa de treball engegada per canalitzar les demandes dels professionals que es vagin formant i les demandes per part d'empreses del sector de la restauració i la venda. El seguiment i acompanyament dels alumnes del curs un cop finalitzat és bàsic per ajudar-los a incorporar-se al món laboral.

Objectius

El consum d'aliments ecològics al nostre país ha crescut molt i ja ocupem el desè lloc a nivell mundial. S'espera que el sector de la cuina i la venda d'aliments ecològics ofereixin oportunitats de feina en un futur proper.

Es tracta d'un projecte formatiu on s'ofereixen 4 cursos presencials per millorar l'ocupabilitat de persones a l'atur dins del sector de la restauració i l'alimentació ecològica basada en la integració d'aliments ecològics als menús i coneixements sobre noves dietes i formes d'alimentació més sana.

Beneficiaris
  • Asociación Vida Sana