Projecte Fundació Biodiversitat: La XARXA Natura alimentant el CAMPUS
- Tipus Projecte
- Execució 2018 -2018
- Àmbit Europeo
- Font principal de finançament Fundación Biodiversidad
- Web del projecte Web proyecto (Fundación Biodiversidad)
L'Observatori per a una Cultura del Territori ha posat en marxa, amb el suport de la Fundació Biodiversitat, una experiència pilot al Campus de Ciutat Universitària amb la finalitat d'incorporar aliments de proximitat i temporada produïts a municipis de la Xarxa Natura 2000 als menús del menjador universitari, i serveis de càtering, donant a conèixer els impactes positius d'aquests productes i creant-ne una.
El projecte ha contribuït a fomentar el consum d'aliments de proximitat, temporada, ecològics i agroecològics produïts a municipis Red Natura 2000 de la bioregió de Madrid, al menjador de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica, Alimentària i de Biosistemes, que s'ha situat com a espai real de recerca, innovació i desenvolupament. Aquesta experiència ha generat dades interessants per dotar el govern de la universitat d'eines per iniciar la transició cap a la sostenibilitat dels menjadors.
Incorporar aliments de proximitat i temporada produïts a municipis de la Xarxa Natura 2000 als menús del menjador universitari, i serveis de càtering