Skip to main content

Grup Operatiu STOW 4.0: Sustainability table olive´s world 4.0

  • Tipus Grup operatiu
  • Execució 2017
  • Pressupost assignat 494.256,00 €
  • Àmbit Supraautonómico
  • Comunitat Autònoma Andalucía; Comunitat Valenciana; Extremadura
  • Font principal de finançament PEPAC 2014-2020
Descripció

Aquest Grup Operatiu pretén convertir el sector de l'oliva de taula en una indústria 4.0, optimitzant-ne els recursos, implantant processos innovadors que potenciïn la seva competitivitat i ràtios de qualitat i la faci més sostenible. Per fer-ho, utilitza la informació procedent de diferents eines i sensors digitals col·locats en diferents punts clau del procés productiu.

Tota la informació, imatges i dades són emmagatzemades, processades i consultades a temps real, de manera contínua i automàtica utilitzant la tecnologia de Big Data. Les dades generades es converteixen així en coneixement, creant la xarxa d'informació existent més gran sobre el sector de l'oliva de taula.

Objectius
  • Millorar la qualitat de l'oliva de taula.
  • Reduir els costos de producció i impactes ambientals.
Informació de contacte
  • Nom coordinador/entitat: Camamilla olive s.coop And.
  • Email coordinador/entitat: gerencia@manzanillaolive.es
Beneficiaris
  • Manzanilla Olive S.C.A. 2º grado
Subcontractat
  • Enco Maquinaria S.L.
  • Aceitunera del Norte de Cáceres S.C.L. (Acenorca)
  • Viñaoliva S. Coop., Aceitunas Cazorla S.L.
  • Centro Tecnológico Nacional Agroalimentario Extremadura
  • Global Olive Consulting S.L.
  • Asociación para la promoción de las aceitunas sevillanas de las variedades Manzanilla y Gordal