Skip to main content
Logo Hypermeat

Grup Operatiu HYPERMEAT: Millora de qualitat i seguretat alimentària de carn de porc i boví a través de l'ús d'imatge hiperespectral

Descripció

Millora de qualitat i seguretat alimentària de carn de porc i boví a través de l'ús d'imatge hiperespectral

Objectius
  • Millorar la qualitat de la carn mitjançant el desenvolupament d'un prototip per a la detecció no invasiva per detectar la presència de contaminació microbiològica i cossos estranys a la carn de boví i porc.
  • Determinar el règim alimentari del porc ibèric, mitjançant la tecnologia hiperespectral
Resultats
  • Establiment de les variables òptimes de treball en la captura d'imatges hiperespectrals en carn de boví i porc ibèric
  • Obtenció d'un protocol de tractament d'imatges hiperespectrals i la correlació amb dades fisicoquímiques, microbiològiques i cossos estranys.
  • Validació de la tecnologia i de l'equipament compatible amb tot el sector boví i porcí per a control de qualitat i seguretat alimentària.
Informació de contacte
  • Nom coordinador/entitat: L'alzinar d'humitat SA
  • Email coordinador/entitat: lvillard@encinarsa.com
Beneficiaris
  • El encinar de humienta S.A
Subcontractat
  • Matadero Frigorífico Víctor Sánchez, S.L.U.
  • AMBLING Ingeniería y Servicios S.L
  • Soltel IT Solutions S.L
  • Asociación empresarial Centro Tecnológico Agroalimentario Extremadura (CTAEX)