Skip to main content

Alternatives tecnològiques per reduir HAPs en productes carnis fumats

  • Tipus Grupo operativo
  • Execució 2017
  • Pressupost assignat 3.130.699,00 €
  • Àmbit Supraautonómico
  • Comunitat Autònoma Balears, Illes; Galicia
  • Font principal de finançament PEPAC 2014-2020
Objectius

Aquest Grup Operatiu s'ha creat amb l'objectiu d'aprofundir i prioritzar les accions que cal dur a terme per al desenvolupament de protocols i mesures de control en fumadors tradicionals que permetin al producte complir els requisits legals mantenint les propietats sensorials tan apreciades pel consumidor.

La generació de PAHs al fum i la transferència al producte depenen de molts factors que actualment no es controlen en els fumadors tradicionals.

Per això és necessari el desenvolupament de protocols als fumadors que controlin els HAPs transferits al producte, mantenint-ne les característiques organolèptiques i la vida útil.

Per això es recopilen dades i resultats dels nivells de contaminants i s'elaboren plans d'acció per al desenvolupament a les empreses.

Informació de contacte
nataliafid@asincar.com