Skip to main content

Invitec Desenvolupament de la vitivinicultura ecològica a El Marco de Jerez

  • Tipus Grupo operativo
  • Execució 2017
  • Pressupost assignat 5.000,00 €
  • Àmbit Autonómico
  • Comunitat Autònoma Andalucía
  • Font principal de finançament PEPAC 2014-2020
Descripció

Són molts els projectes de recerca internacionals, nacionals i autonòmics que s'han finançat per a la generació de coneixement útil entorn de la vitivinicultura ecològica i els resultats dels quals s'haurien de donar a conèixer i posar en pràctica entre els vitivinicultors i productors del Marco de Jerez, amb el fi de contribuir a desenvolupar una indústria vitivinícola més respectuosa amb el medi ambient, diversificar la producció amb nous productes enològics i contribuir al desenvolupament de petites empreses i generació de ocupació.

El Grup Operatiu planteja desenvolupar la vitivinicultura ecològica en aquest marc. d'agroquímics a les aigües, captura de CO2 atmosfèric i posterior emmagatzematge sota forma orgànica a terra i sobre la limitació de l'excessiva utilització de inputs agraris, a més d'augmentar la biodiversitat i la proliferació d'enemics naturals que facilitin la gestió i el control de les plagues i malalties.

Així com impulsar l'ús de varietats autòctones de vinya i la recuperació de pràctiques enològiques antigues que puguin donar una personalitat als vins que s'elaboren en aquesta zona, contribuint a la diversificació dels productes enològics ia la creació i el desenvolupament de noves petites empreses i la creació de llocs de treball.

Informació de contacte
anabelen.carrera.armario@dipucadiz.es