Skip to main content

Desenvolupament de productes lactis com gelats i iogurts derivats de llet de cabra

  • Tipus Grup operatiu
  • Execució 2017
  • Pressupost assignat 4.800,00 €
  • Àmbit Autonómico
  • Comunitat Autònoma Andalucía
  • Font principal de finançament PEPAC 2014-2020
Descripció

DCOOP, primera cooperativa andalusa d'alimentació animal, té com a objectiu augmentar la competitivitat de les empreses agroalimentàries a través de la innovació. Les seves línies principals de recerca: producció primària, millora de productes i desenvolupament de processos i aplicació de sensors no destructius a la cadena alimentària. Cooperatives Agro-Alimentàries d'Andalusia agrupa la pràctica totalitat de les cooperatives agroindustrials d'Andalusia. Entre els seus objectius destaca treballar perquè les cooperatives creixin, es dimensionin i siguin capaces de posicionar els seus productes de qualitat al mercat. Es tracta d'un Consorci clarament equilibrat i complementari, recolzat per l'experiència dels socis en el camp d'actuació i l'envergadura dels projectes executats prèviament per cadascun.

Objectius

L'objectiu del Grup Operatiu és desenvolupar productes lactis caprins, tipus gelats i iogurts líquids d'alta qualitat microbiològica i nutricional, mitjançant actuacions integrades a tota la cadena alimentària. Atesa la importància que té el sector cabrum a Andalusia, cal augmentar la productivitat, millorant la qualitat de la llet respecte als seus elements nutricionals o sabor, transformant-los en altres productes o augmentant-los el valor afegit.

Informació de contacte
  • Nom coordinador/entitat: DCOOP SCA
  • Email coordinador/entitat: silvia.lopez@dcoop.es
Beneficiaris
  • DCOOP S.C.A