Tipificació dels olis d'oliva de fregit
- Tipus Grupo operativo
- Execució 2017
- Pressupost assignat 5.000,00 €
- Àmbit Autonómico
- Comunitat Autònoma Andalucía
- Font principal de finançament PEPAC 2014-2020
Descripció
Els resultats previstos pel Grup Operatiu són els següents:
- Caracterització fisicoquímica i organolèptica de l'oli d'oliva verge extra al fregit.
- Determinar la temperatura correcta i estable al fregit perquè la transferència de calor mitjançant l'oli d'oliva verge extra aporti bon sabor, aparença i textura per obtenir productes saludables, base de la dieta mediterrània.
- Determinar els factors que afavoreixen les alteracions de l'oli d'oliva verge extra durant el procés de fregit per millorar els processos tradicionals de fregit i com a conseqüència, una millora del valor afegit de l'oli d'oliva verge extra.
Objectius
La contribució als objectius de l'Associació Europea d'Innovació dins del sector de l'Agroalimentació respon a crear valor afegit mitjançant una relació entre recerca, qualitat, seguretat alimentària i estils de vida saludables.