Ir o contido principal

Proxectos

Destacado do mes

BIODIVER126
Proxecto de Laboratorio GAD-EX da Fundación Biodiversidade: Accións para mellorar a biodiversidade mediante a gandería extensiva no Xeoparque UNESCO de Las Loras en Castela e León
O proxecto GAD-EX LABORATORY busca promover e mellorar a gandería extensiva para unha transición que permita un mellor uso sostible, cunha gandería máis moderna e orientada ao futuro que garanta a
Logo GO LEGUMHARI
Grupo Operativo LEGUMHARI: Desenvolvemento de alimentos e produtos innovadores a partir da valorización de subprodutos de leguminosas, avances na sustentabilidade e a economía circular
O Grupo Operativo propón unha estratexia de innovación baseada no aumento da eficiencia, a calidade e a sustentabilidade ambiental na produción de diferentes variedades de leguminosas e no...
Logo GO e-pienso
Grupo Operativo E-PIENSO: Plataforma tecnolóxica para a xestión conxunta da seguridade alimentaria na nutrición animal
O Grupo Operativo E-Food busca desenvolver estratexias para o control da seguridade alimentaria nas materias primas destinadas á alimentación animal, utilizando conxuntamente os sistemas existentes en...
Logo GO Pistacia
Grupo Operativo PISTACIA: Produción sostible de pistachos de calidade
Este Grupo Operativo creouse co obxectivo de promover o cultivo de pistacho en España como unha alternativa altamente rendible, competitiva e sostible mediante a transferencia de coñecemento e...

Proxecto H2020 FORECAST: Predición das respostas dos bosques mixtos ao cambio climático e ao estrés hídrico mediante un modelo hidráulico vexetal

Ciencias sociais, ciencias de la educación, didáctica, Sociología, demografía, mortalidad, Ciencias naturais, ciencias de la información y la computación, bases de datos, Ciencias biolóxicas, Ecoloxía, Ecosistemas, Ciencias da Terra e ambientais relacionadas, Ciencias atmosféricas, climatoloxía, cambio climático, Enerxía, clima, servizos ambientais e medio ambiente, Biodiversidade, natureza, paisaxe e xestión do territorio

Proxecto Erasmus+: Proxecto Enolóxico

Aprendizaje empresarial - educación empresarial, Agricultura, silvicultura e pesca, Ciencias naturales, Competitividad y nuevos modelos de negocio, Formación, demostración e asesoramento

Proxecto da Fundación Biodiversidade: Experto en xestión de residuos e economía circular

Desafíos rurais, Canles de comercialización curtas ou alternativas, Bioeconomía, economía circular, valorización e xestión de subprodutos, Competitividade e novos modelos de negocio

Proxecto H2020 PROTECT: Ferramentas de modelización preditiva para avaliar os efectos do cambio climático na seguridade e o deterioro dos alimentos

Ciencias médicas e da saúde, Ciencias da Saúde, Salud pública, saúde pública, Ciencias naturais, Ciencias biolóxicas, microbioloxía, bacteriología, bacterioloxía, Enxeñaría e tecnoloxía, Otras ingenierías y tecnologías, Tecnología alimentaria, Seguridad alimentaria, Seguridade alimentaria, Ciencias naturais, Ciencias da Terra e ambientais relacionadas, Ciencias atmosféricas, climatoloxía, cambio climático, cambio climático, Redes de formación innovadoras, Ciencias médicas e da saúde, Ciencias da Saúde, saúde pública, saúde pública, Ciencias naturais, Ciencias biolóxicas, microbioloxía, bacterioloxía, bacterioloxía, Enxeñaría e tecnoloxía, Outras enxeñarías e tecnoloxías, tecnoloxía alimentaria, Seguridade alimentaria, Seguridade alimentaria, Ciencias naturais, Ciencias da Terra e ambientais relacionadas, Ciencias atmosféricas, climatoloxía, cambio climático, cambio climático, Enerxía, clima, servizos ambientais e medio ambiente, Biodiversidade, natureza, paisaxe e xestión do territorio, Dixitalización e innovación, Investigación, Hixiene, nutrición e seguridade alimentaria

Proxecto H2020 BEST4SOIL: Promoción de 4 mellores prácticas para a saúde do solo en Europa

Ciencias sociais, ciencias de la educación, didáctica, didáctica, Ciencias naturais, Ciencias informáticas y de la información, bases de datos, bases de datos, Ciencias sociais, Economía e negocios, Negocios e xestión, Xestión da innovación, Xestión da innovación, Enxeñaría e tecnoloxía, Biotecnoloxía ambiental, biorremediación, Compostaxe, fertilizante, Ciencias Agrícolas, Agricultura, silvicultura e pesca, Agricultura, Agricultura, Redes temáticas que recopilan conocimientos listos para la práctica., Ciencias sociais, ciencias da educación, didáctica, didáctica, Ciencias naturais, Ciencias da Computación e da Información, bases de datos, bases de datos, Ciencias sociais, Economía e negocios, Negocios e xestión, Xestión da innovación, Xestión da innovación, Enxeñaría e tecnoloxía, Biotecnoloxía ambiental, biorremediación, Compostaxe, fertilizante, Ciencias Agrícolas, Agricultura, silvicultura e pesca, Agricultura, Agricultura, Suelo, Dixitalización e innovación, Innovación social, Bioeconomía, economía circular, valorización e xestión de subprodutos, vexetais

Proxecto H2020 SafeConsumE: SafeConsumE: Alimentos máis seguros mediante o cambio de comportamento do consumidor: ferramentas e produtos eficaces, estratexias de comunicación, educación e unha política de seguridade alimentaria que reduza a carga sanitaria das enfermidades transmitidas por alimentos.

Ciencias sociais, ciencias de la educación, didáctica, didáctica, Ciencias sociais, Economía e negocios, Economía, microeconomía, microeconomía, Enxeñaría e tecnoloxía, Outras enxeñarías e tecnoloxías, tecnoloxía alimentaria, Seguridad alimentaria, Seguridade alimentaria, Ciencias médicas e da saúde, Ciencias da Saúde, nutrición, nutrición, Enxeñaría e tecnoloxía, Enxeñaría eléctrica, enxeñaría electrónica, enxeñaría da información, Enxeñaría electrónica, Sensores, sensores, El impacto de las prácticas del consumidor en la inocuidad de los alimentos: riesgos y estrategias de mitigación, Ciencias sociais, ciencias da educación, didáctica, didáctica, Ciencias sociais, Economía e negocios, Economía, microeconomía, microeconomía, Enxeñaría e tecnoloxía, Outras enxeñarías e tecnoloxías, tecnoloxía alimentaria, Seguridade alimentaria, Seguridade alimentaria, Ciencias médicas e da saúde, Ciencias da Saúde, nutrición, nutrición, Enxeñaría e tecnoloxía, Enxeñaría eléctrica, enxeñaría electrónica, enxeñaría da información, Enxeñaría electrónica, sensores, sensores, Hixiene, nutrición e seguridade alimentaria, Dixitalización e innovación, Investigación, Calidade diferenciada, etiquetaxe, trazabilidade e adaptación ás demandas dos consumidores

Proxecto H2020 EUFRUIT: Rede de froitas da UE

Ciencias sociales, ciencias de la educación, didáctica, didáctica, Ciencias agrícolas, Agricultura, silvicultura y pesca, Agricultura, Horticultura, Fruticultura, Cultivo de froitas, Ciencias sociais, Economía y empresa, Economía, Economía de la producción, Productividad, Produtividade, Ciencias médicas y de la salud, Ciencias de la salud, nutrición, nutrición, Ciencias sociais, Economía e negocios, Economía, Economía sostenible, Economía sostible, Cerrar la brecha entre investigación e innovación: el papel crucial de los servicios de apoyo a la innovación y el intercambio de conocimientos, Ciencias sociais, ciencias da educación, didáctica, didáctica, Ciencias Agrícolas, Agricultura, silvicultura e pesca, Agricultura, Horticultura, Cultivo de froitas, Cultivo de froitas, Ciencias sociais, Economía e negocios, Economía, Economía da produción, Produtividade, Produtividade, Ciencias médicas e da saúde, Ciencias da Saúde, nutrición, nutrición, Ciencias sociais, Economía e negocios, Economía, Economía sostible, Economía sostible, Políticas públicas, ayudas y subvenciones, Digitalización e innovación, Economía, gestión financiera y fiscal, horticolas

Proxecto H2020 G2P-SOL: Vinculación de recursos xenéticos, xenomas e fenotipos de cultivos solanáceos.

Ciencias naturais, Ciencias de la informática y de la información, ciencia de datos, ciencia de datos, Ciencias naturais, Ciencias biolóxicas, Xenética, adn, ADN, Ciencias naturais, Ciencias biolóxicas, Ecoloxía, Ecosistemas, Ecosistemas, Ciencias Agrícolas, Agricultura, silvicultura e pesca, Agricultura, Agricultura, Ciencias naturais, Ciencias biolóxicas, Xenética, Xenomas, Xenomas, Gestión y uso sostenible de los recursos genéticos., Ciencias naturais, Ciencias da Computación e da Información, ciencia de datos, ciencia de datos, Ciencias naturais, Ciencias biolóxicas, Xenética, ADN, ADN, Ciencias naturais, Ciencias biolóxicas, Ecoloxía, Ecosistemas, Ecosistemas, Ciencias Agrícolas, Agricultura, silvicultura e pesca, Agricultura, Agricultura, Ciencias naturais, Ciencias biolóxicas, Xenética, Xenomas, Xenomas, Dixitalización e innovación, Investigación, mellora xenética, Produtos fitosanitarios e de saúde vexetal, Fertilizantes, Frutales (pepita y hueso), horticolas