Grupo Operativo: Identificación e cuantificación de compoñentes lácteos utilizados na elaboración de queixos mixtos
- Tipo Grupo operativo
- Execución 2017
- Orzamento asignado 5.930.502,00 €
- Ámbito Supraautonómico
- Comunidade Autónoma Aragón; Cataluña; Madrid, Comunidad de
- Fonte principal de financiamento PEPAC 2014-2020
Descrición
O Grupo Operativo nace co obxectivo de deseñar metodoloxías e técnicas analíticas para identificar e cuantificar os diferentes tipos de leite (ovella, cabra, vaca) empregados na elaboración de queixos mesturados.
Entre as súas actuacións están investigar variables relacionadas tanto coa composición como cos diferentes procesos de elaboración que poden afectar a esta cuantificación nos queixos mesturados dispoñibles no mercado.
Información de contacto
- Nome da coordinadora/entidade: Fundació Eurecat
- Correo electrónico coordinador/entidade: fernando.porcel@eurecat.org
Beneficiarios
- Centro Tecnológico de Cataluña (EURECAT)
Subcontratado
- Organización Interprofesional Láctea (INLAC)
- Zeulab S.L.
- Fundación Centro Tecnológico Agroalimentario de Lugo (CETAL)
- Novadays S.L.
- Aula de Productos Lácteos y Tecnologías Alimentaria (APLTA) de la Universidad de Santiago de Compostela (USC)