Skip to main content

Grup Operatiu: Identificació i quantificació de components lactis emprats en la fabricació dels formatges de mescla

  • Tipus Grup operatiu
  • Execució 2017
  • Pressupost assignat 5.930.502,00 €
  • Àmbit Supraautonómico
  • Comunitat Autònoma Aragón; Cataluña; Madrid, Comunidad de
  • Font principal de finançament PEPAC 2014-2020
Descripció

El Grup Operatiu neix amb la intenció de dissenyar metodologies i tècniques analítiques per identificar i quantificar els diferents tipus de llet (ovella, cabra, vaca) emprats en l'elaboració dels formatges barrejats.

Entre les seves accions estan investigar les variables tant relatives a la composició com als diferents processos de fabricació que puguin afectar aquesta quantificació en els formatges barreja existents al mercat.

Informació de contacte
  • Nom coordinador/entitat: Fundació eurecat
  • Email coordinador/entitat: fernando.porcel@eurecat.org
Beneficiaris
  • Centro Tecnológico de Cataluña (EURECAT)
Subcontractat
  • Organización Interprofesional Láctea (INLAC)
  • Zeulab S.L.
  • Fundación Centro Tecnológico Agroalimentario de Lugo (CETAL)
  • Novadays S.L.
  • Aula de Productos Lácteos y Tecnologías Alimentaria (APLTA) de la Universidad de Santiago de Compostela (USC)