Grup Operatiu: Identificació i quantificació de components lactis emprats en la fabricació dels formatges de mescla
- Tipus Grup operatiu
- Execució 2017
- Pressupost assignat 5.930.502,00 €
- Àmbit Supraautonómico
- Comunitat Autònoma Aragón; Cataluña; Madrid, Comunidad de
- Font principal de finançament PEPAC 2014-2020
Descripció
El Grup Operatiu neix amb la intenció de dissenyar metodologies i tècniques analítiques per identificar i quantificar els diferents tipus de llet (ovella, cabra, vaca) emprats en l'elaboració dels formatges barrejats.
Entre les seves accions estan investigar les variables tant relatives a la composició com als diferents processos de fabricació que puguin afectar aquesta quantificació en els formatges barreja existents al mercat.
Informació de contacte
- Nom coordinador/entitat: Fundació eurecat
- Email coordinador/entitat: fernando.porcel@eurecat.org
Beneficiaris
- Centro Tecnológico de Cataluña (EURECAT)
Subcontractat
- Organización Interprofesional Láctea (INLAC)
- Zeulab S.L.
- Fundación Centro Tecnológico Agroalimentario de Lugo (CETAL)
- Novadays S.L.
- Aula de Productos Lácteos y Tecnologías Alimentaria (APLTA) de la Universidad de Santiago de Compostela (USC)