Mellora da calidade organoléptica do cava elaborado en Estremadura
- Tipo Grupo operativo
- Execución 2017
- Orzamento asignado 9.000,00 €
- Ámbito Autonómico
- Comunidade Autónoma Extremadura
- Fonte principal de financiamento PEPAC 2014-2020
Descrición
O Grupo Operativo traballa mediante cultivos mixtos de novos lévedos, asasinas e sensibles, para aumentar a súa autólise tras a segunda fermentación, e así mellorar a calidade da escuma de cava. Este obxectivo específico enmárcase dentro doutro obxectivo xeral que consiste en xerar valor engadido no Cava de Estremadura para mellorar a actividade comercial das empresas relacionadas cos cavas mellorados en canto aos seus atributos sensoriais e físico-químicos.
Obxectivos
Xerar valor engadido no Cava de Estremadura para mellorar a actividade comercial das empresas relacionadas cos cavas mellorados en canto aos seus atributos sensoriais e físico-químicos.
Información de contacto
research@heralenology.es