Ir o contido principal

Mellora da calidade organoléptica do cava elaborado en Estremadura

  • Tipo Grupo operativo
  • Execución 2017
  • Orzamento asignado 9.000,00 €
  • Ámbito Autonómico
  • Comunidade Autónoma Extremadura
  • Fonte principal de financiamento PEPAC 2014-2020
Descrición

O Grupo Operativo traballa mediante cultivos mixtos de novos lévedos, asasinas e sensibles, para aumentar a súa autólise tras a segunda fermentación, e así mellorar a calidade da escuma de cava. Este obxectivo específico enmárcase dentro doutro obxectivo xeral que consiste en xerar valor engadido no Cava de Estremadura para mellorar a actividade comercial das empresas relacionadas cos cavas mellorados en canto aos seus atributos sensoriais e físico-químicos.

Obxectivos

Xerar valor engadido no Cava de Estremadura para mellorar a actividade comercial das empresas relacionadas cos cavas mellorados en canto aos seus atributos sensoriais e físico-químicos.

Información de contacto
research@heralenology.es