Pradeiras cantábricas e alimentos saudables con beneficios ambientais
- Tipo Grupo operativo
- Execución 2016
- Orzamento asignado 7.980,00 €
- Ámbito Autonómico
- Comunidade Autónoma Cantabria
- Fonte principal de financiamento PEPAC 2014-2020
Descrición
Grupo Operativo creado para deseñar producións e/ou alimentos de calidade mediante técnicas de xestión. Resultados das análises sobre o perfil de ácidos graxos, análise da pegada de carbono e auga e rendibilidade.
Descrición das actividades
- Tarefas I. Traballo de campo: Toma de mostras para a súa análise e recollida de enquisas. Tratamento e desenvolvemento de datos. Aplicación práctica dos coñecementos:
- Tarefas II. Cálculo de indicadores e xeración de propostas individualizadas.
- Tarefas III. Difusión e comunicación.
- Tarefas IV. Coordinación do proxecto.
Información de contacto
info@ugamcoag.org