Ir o contido principal

Pradeiras cantábricas e alimentos saudables con beneficios ambientais

  • Tipo Grupo operativo
  • Execución 2016
  • Orzamento asignado 7.980,00 €
  • Ámbito Autonómico
  • Comunidade Autónoma Cantabria
  • Fonte principal de financiamento PEPAC 2014-2020
Descrición

Grupo Operativo creado para deseñar producións e/ou alimentos de calidade mediante técnicas de xestión. Resultados das análises sobre o perfil de ácidos graxos, análise da pegada de carbono e auga e rendibilidade.

Descrición das actividades
  • Tarefas I. Traballo de campo: Toma de mostras para a súa análise e recollida de enquisas. Tratamento e desenvolvemento de datos. Aplicación práctica dos coñecementos:
  • Tarefas II. Cálculo de indicadores e xeración de propostas individualizadas.
  • Tarefas III. Difusión e comunicación.
  • Tarefas IV. Coordinación do proxecto.
Información de contacto
info@ugamcoag.org