Skip to main content

Praderies de Cantàbria i aliments saludables amb benefici ambiental

  • Tipus Grupo operativo
  • Execució 2016
  • Pressupost assignat 7.980,00 €
  • Àmbit Autonómico
  • Comunitat Autònoma Cantabria
  • Font principal de finançament PEPAC 2014-2020
Descripció

Grup Operatiu creat per fer un disseny de produccions i/o d'aliments de qualitat a través de tècniques de maneig. Resultats d'analítiques sobre el perfil d'àcids grassos, anàlisi d'empremta de carboni i hídrica i rendibilitat.

Descripció de les activitats
  • Tasques I. Treballs de camp: Presa de mostres per a anàlisi i recollida d'enquestes. Processament i posada al punt de dades. Aplicació pràctica del coneixement:.
  • Tasques II. Càlcul dindicadors i generació de propostes individualitzades.
  • Tasques III. Difusió i comunicació.
  • Tasques IV. Coordinació del projecte.
Informació de contacte
info@ugamcoag.org