Skip to main content

Grup Operatiu: Praderies de Cantàbria i aliments saludables amb benefici ambiental

  • Tipus Grup operatiu
  • Execució 2016
  • Pressupost assignat 7.980,00 €
  • Àmbit Autonómico
  • Comunitat Autònoma Cantabria
  • Font principal de finançament PEPAC 2014-2020
Descripció

Grup Operatiu creat per fer un disseny de produccions i/o d'aliments de qualitat a través de tècniques de maneig.

Resultats d'analítiques sobre el perfil d'àcids grassos, d'anàlisi d'empremta de carboni i hídrica i rendibilitat:

  • Tasques I. Treballs de camp: Presa de mostres per a anàlisi i recollida d'enquestes. Processament i posada al punt de dades. Aplicació pràctica del coneixement.
  • Tasques II. Càlcul dindicadors i generació de propostes individualitzades.
  • Tasques III. Difusió i comunicació. Tasques IV. Coordinació del projecte.
Descripció de les activitats
  • Tasques I. Treballs de camp: Presa de mostres per a anàlisi i recollida d'enquestes. Processament i posada al punt de dades. Aplicació pràctica del coneixement:.
  • Tasques II. Càlcul dindicadors i generació de propostes individualitzades.
  • Tasques III. Difusió i comunicació.
  • Tasques IV. Coordinació del projecte.
Informació de contacte
  • Nom coordinador/entitat: Unió de Ramaders i Agricultors Muntanyesos (UGAM)
  • Email coordinador/entitat: info@ugamcoag.org
Beneficiaris
  • CONSEJERÍA DE MEDIO RURAL, PESCA Y ALIMENTACIÓN
  • UNION DE GANADEROS Y AGRICULTORES MONTAÑESES (UGAM)
Subcontractat
  • Ana Maria Urtiaga Mendia
  • Maria Margallo Blanco
  • Nazely Diban-Ibrahim Gomez
  • Marta Romay Romero