Praderies de Cantàbria i aliments saludables amb benefici ambiental
- Tipus Grupo operativo
- Execució 2016
- Pressupost assignat 7.980,00 €
- Àmbit Autonómico
- Comunitat Autònoma Cantabria
- Font principal de finançament PEPAC 2014-2020
Descripció
Grup Operatiu creat per fer un disseny de produccions i/o d'aliments de qualitat a través de tècniques de maneig. Resultats d'analítiques sobre el perfil d'àcids grassos, anàlisi d'empremta de carboni i hídrica i rendibilitat.
Descripció de les activitats
- Tasques I. Treballs de camp: Presa de mostres per a anàlisi i recollida d'enquestes. Processament i posada al punt de dades. Aplicació pràctica del coneixement:.
- Tasques II. Càlcul dindicadors i generació de propostes individualitzades.
- Tasques III. Difusió i comunicació.
- Tasques IV. Coordinació del projecte.
Informació de contacte
info@ugamcoag.org