Grup Operatiu: Praderies de Cantàbria i aliments saludables amb benefici ambiental
- Tipus Grup operatiu
- Execució 2016
- Pressupost assignat 7.980,00 €
- Àmbit Autonómico
- Comunitat Autònoma Cantabria
- Font principal de finançament PEPAC 2014-2020
Descripció
Grup Operatiu creat per fer un disseny de produccions i/o d'aliments de qualitat a través de tècniques de maneig.
Resultats d'analítiques sobre el perfil d'àcids grassos, d'anàlisi d'empremta de carboni i hídrica i rendibilitat:
- Tasques I. Treballs de camp: Presa de mostres per a anàlisi i recollida d'enquestes. Processament i posada al punt de dades. Aplicació pràctica del coneixement.
- Tasques II. Càlcul dindicadors i generació de propostes individualitzades.
- Tasques III. Difusió i comunicació. Tasques IV. Coordinació del projecte.
Descripció de les activitats
- Tasques I. Treballs de camp: Presa de mostres per a anàlisi i recollida d'enquestes. Processament i posada al punt de dades. Aplicació pràctica del coneixement:.
- Tasques II. Càlcul dindicadors i generació de propostes individualitzades.
- Tasques III. Difusió i comunicació.
- Tasques IV. Coordinació del projecte.
Informació de contacte
- Nom coordinador/entitat: Unió de Ramaders i Agricultors Muntanyesos (UGAM)
- Email coordinador/entitat: info@ugamcoag.org
Beneficiaris
- CONSEJERÍA DE MEDIO RURAL, PESCA Y ALIMENTACIÓN
- UNION DE GANADEROS Y AGRICULTORES MONTAÑESES (UGAM)
Subcontractat
- Ana Maria Urtiaga Mendia
- Maria Margallo Blanco
- Nazely Diban-Ibrahim Gomez
- Marta Romay Romero