Ir o contido principal

Taller educativo: Desenvolvemento de novos produtos cárnicos

Data de Inicio: 23/09/2025
Data de finalización: 23/09/2025
Modalidade: En persoa
Comunidade Autónoma: Madrid, Comunidad de
Provincia: Madrid
Localización: Finca El Encín - Alcalá de Henares, Estrada A-2. Km 38,2. 28805 Alcalá de Henares

Descrición

Sesión presencial, 4 horas de duración. Martes 23 de setembro de 2025, de 10:00 a 14:00 na Finca El Encín, Alcalá de Henares.

PROGRAMA
  • I+D en carne e produtos cárnicos no IMIDRA
  • Carne de cordeiro e cabrito das razas autóctonas da Comunidade de Madrid
  • Produtos cárnicos máis saudables modificando o seu perfil lipídico
  • Emulsión de aceite de oliva virxe extra como ingrediente para substituír a graxa animal
  • Produtos cárnicos de vaca, cordeiro e cabra para reducir a estacionalidade do consumo
  • Investigación de consumidores e investigación de mercado
  • Colaboración de IMIDRA co sector de fabricación de produtos cárnicos

REXISTRO

FOLLA DO EVENTO

Próximos eventos