Taller educativo: Desenvolvemento de novos produtos cárnicos
Data de Inicio:
23/09/2025
Data de finalización:
23/09/2025
Modalidade:
En persoa
Comunidade Autónoma:
Madrid, Comunidad de
Provincia:
Madrid
Localización:
Finca El Encín - Alcalá de Henares, Estrada A-2. Km 38,2. 28805 Alcalá de Henares
Todos os detalles:
https://www.comunidad.madrid/servicios/m...
Descrición
Sesión presencial, 4 horas de duración. Martes 23 de setembro de 2025, de 10:00 a 14:00 na Finca El Encín, Alcalá de Henares.
PROGRAMA
- I+D en carne e produtos cárnicos no IMIDRA
- Carne de cordeiro e cabrito das razas autóctonas da Comunidade de Madrid
- Produtos cárnicos máis saudables modificando o seu perfil lipídico
- Emulsión de aceite de oliva virxe extra como ingrediente para substituír a graxa animal
- Produtos cárnicos de vaca, cordeiro e cabra para reducir a estacionalidade do consumo
- Investigación de consumidores e investigación de mercado
- Colaboración de IMIDRA co sector de fabricación de produtos cárnicos