Proxecto SMART GAZTA: dixitalización intelixente da xestión de procesos en pequenas queixerías Idiazabal DOP, desde a experiencia de usuario ata a integración cos axentes do sector dos ecosistemas alimentarios. Proxecto Dixitalización intelixente da xestión de procesos en pequenas queixerías da DOP Idiazabal, dende a experiencia do usuario ata a integración coas partes interesadas do sector do ecosistema alimentario. … Proxecto SMART GAZTA: dixitalización intelixente da …
Grupo Operativo HEALTH4GOAT: Desenvolvemento dunha ferramenta de IA para controlar o uso de alternativas terapéuticas naturais para optimizar a produción láctea de cabra en Andalucía Grupo operativo Grupo Operativo HEALTH4GOAT: Desenvolvemento dunha ferramenta de IA para controlar o uso de alternativas terapéuticas naturais para optimizar a produción láctea de cabra en …
Grupo Operativo Callao Verde: Proxecto de queixo de callo vexetal. Produción de extractos vexetais enzimáticos orgánicos para a elaboración de queixos de ovella Grupo operativo Aproveitaremos as tendencias de consumo alimentario: Maior consumo habitual de produtos ecolóxicos (> 10% dos consumidores). 26% de preferencia por produtos locais ou nacionais. Preocupación pola sustentabilidade da cadea alimentaria. Maior atención á …
QUEIXOS SEN LACTOSA Grupo Operativo: Elaboración de queixos artesanais de ovella e cabra sen lactosa Grupo operativo Existe un nicho de mercado de queixos artesáns de calidade sen lactosa en España, especialmente na Comunidade de Madrid. Este nicho de mercado baséase no rexeitamento dos produtos lácteos por parte de moitos consumidores por motivos de saúde. O problema …
Grupo Operativo MENUDOSTA: Desenvolvemento, trazabilidade, certificación e diferenciación das despoxas do cordeiro de Aragón IGP Grupo operativo Desenvolvemento técnico e probas de mercado de polo menos seis referencias de despoxos de Ternasco de Aragón IGP, principalmente as denominadas vísceras vermellas (fígado, riles, etc.) e as da cabeza. Aumentar a rendibilidade da venda de despoxos de …
Grupo Operativo AGRI-ROVENAT: Cultivos sostibles en zonas de difícil orografía e gravemente afectadas polo despoboamento Grupo operativo Tanto o cultivo da uva como o da oliveira están sometidos a unha lexislación europea moi estrita en canto ao proceso de descrición, rexistro e recoñecemento de cada unha das variedades cultivadas. O proxecto desenvólvese en zonas despoboadas e de difícil …
Grupo Operativo ORLEanS: Valorización de residuos lácteos mediante o desenvolvemento de envases bioactivos Grupo operativo GO ORLEanS propón valorizar un residuo, o soro de leite procedente da produción de queixo de cabra, para desenvolver envases bioactivos mediante a formulación dun revestimento bioactivo feito a partir de soro de leite fermentado. … Grupo Operativo …
INLAC. ORGANIZACIÓN INTERPROFESIONAL LÁCTEA Hubs, plataformas e redes O INLAC representa os intereses comúns da cadea do sector lácteo de vaca, ovella e cabra e constitúese como o foro estable de debate entre todos os axentes da cadea láctea. … INLAC. ORGANIZACIÓN INTERPROFESIONAL …
Dossier de proxectos de innovación supraautonómicos Contido multimedia Inventario de proxectos innovadores executados por grupos operativos supraautonómicos da Asociación Europea de Innovación para a produtividade e a sustentabilidade agrarias do Programa Nacional de Desenvolvemento Rural (PNDR) 2014-2022, submedida 16.2. …
Grupos que operan en Cataluña. Convocatoria 2018 (catalán) Contido multimedia O Dossier Técnico núm. 123: “Grups operatius a Catalunya. Convocatoria 2018” está dedicada aos Grupos Operativos desenvolvidos no marco do Plan Estratéxico da PAC (PEPAC 2023-2027), e inclúe os Sistemas de Coñecemento e Innovación Agraria, vinculados …
Grupos Operativos en Cataluña. Convocatoria 2018 Contido multimedia "O Dossier Técnico no 123: "Grupos Operativos en Cataluña. Convocatoria 2018" está dedicado aos Grupos Operativos desenvolvidos no marco do Plan Estratéxico da PAC (PEPAC 2023-2027), e tendo en conta os Sistemas de Coñecemento e Innovación Agrícola, tamén …
Informe dos proxectos supraautonómicos españois EIP-AGRI 2017-2022 Contido multimedia O informe resume o primeiro período de financiamento (2014-2022) dos grupos operativos da European Innovation Partnership for Agricultural Productivity and Sustainability (EIP-Agri), implantados a nivel supraautonómico en España. Desde a posta en marcha …
Como se elabora o queixo artesán de ovella Contido multimedia Vídeo sobre como se elabora o queixo artesán de ovella. … Como se elabora o queixo artesán de ovella …
Caracterización do sector lácteo ovino e caprino en España. Datos anos 2023 Contido multimedia Documento que caracteriza o sector ovino de leite e carpineiro en España. … Caracterización do sector lácteo ovino e caprino en España. Datos anos …
Análise da estrutura produtiva do sector ovino de leite en España 2017-2021 Contido multimedia O obxectivo do estudo é caracterizar a estrutura produtiva do sector ovino de leite en España. … Análise da estrutura produtiva do sector ovino de leite en España …