Cooperativas Agroalimentarias Comunidade Valenciana Hubs, plataformas e redes Plataforma de representación institucional, promoción cooperativa, formación, comunicación e representación empresarial … Cooperativas Agroalimentarias Comunidade …
Perspectivas agrícolas da UE 2022 Evento Evento anual emblemático para amplos intercambios entre as partes interesadas sobre as perspectivas do mercado na agricultura 2022-2032 . Isto inclúe a discusión sobre o marco político e as incertezas que rodean a evolución do mercado nos próximos 10 …
Pegada hídrica no sector agroalimentario Evento Pegada hídrica no sector agroalimentario. Que é, como calculalo e por que se calcula? … Pegada hídrica no sector agroalimentario …
eAtex. Food Innovation Hub de CNTA Hubs, plataformas e redes Polo de innovación colaborativo para a transferencia e implantación de tecnoloxía na industria agroalimentaria … eAtex. Food Innovation Hub de …
ENOFORUM 2024 Evento Xornada técnica dedicada ao sector vitícola e enolóxico europeo. Durante 2 días poderás asistir a numerosas ponencias impartidas por recoñecidos investigadores e técnicos de todo o mundo sobre os temas máis actuais do sector vitivinícola. … ENOFORUM …
Presentación 'Rego e seguridade alimentaria. A situación en España Evento Presentación dun traballo colectivo coordinado por expertos da Universidade Politécnica de Madrid , no que se destaca a importancia estratéxica do rego no desenvolvemento tecnolóxico, a economía agroalimentaria e a sustentabilidade ambiental en España, …
Novos sistemas agrovoltaicos para a produción intelixente e sostible de vide (GO SOLARWINE) Grupo operativo Grazas ao proxecto de innovación GO SOLARWINE prevese acadar unha avaliación enerxética e agronómica do sistema agrovoltaico, ao tempo que se incrementa o beneficio económico para a explotación. … Novos sistemas agrovoltaicos para a produción intelixente …
Alimentos Ecolóxicos Iberia Evento Feira profesional coas últimas tendencias en alimentación e bebidas ecolóxicas (viño ecolóxico) … Alimentos Ecolóxicos Iberia …
Economía circular para a reutilización de botellas de viño no sector vitivinícola (GO REBO2VINO) Grupo operativo Analizar a viabilidade da implantación dun sistema de reutilización de botellas de vidro na industria vitivinícola a nivel nacional, como contribución sectorial á Estratexia Española de Economía Circular. … Economía circular para a reutilización de …
Informe dos proxectos supraautonómicos españois EIP-AGRI 2017-2022 Contido multimedia O informe resume o primeiro período de financiamento (2014-2022) dos grupos operativos da European Innovation Partnership for Agricultural Productivity and Sustainability (EIP-Agri), implantados a nivel supraautonómico en España. Desde a posta en marcha …
Grupos que operan en Cataluña. Convocatoria 2018 (catalán) Contido multimedia O Dossier Técnico núm. 123: “Grups operatius a Catalunya. Convocatoria 2018” está dedicada aos Grupos Operativos desenvolvidos no marco do Plan Estratéxico da PAC (PEPAC 2023-2027), e inclúe os Sistemas de Coñecemento e Innovación Agraria, vinculados …
Grupos Operativos en Cataluña. Convocatoria 2018 Contido multimedia "O Dossier Técnico no 123: "Grupos Operativos en Cataluña. Convocatoria 2018" está dedicado aos Grupos Operativos desenvolvidos no marco do Plan Estratéxico da PAC (PEPAC 2023-2027), e tendo en conta os Sistemas de Coñecemento e Innovación Agrícola, tamén …
Estudo de sustentabilidade económica e social das DDOO vitivinícolas españolas Contido multimedia O informe identifica e pon a disposición das DDOO (Denominacións de Orixe) un enfoque práctico para coñecer, medir e informar do grao de progresión acadado tanto polos consellos reguladores como polo colectivo de operadores inscritos nas súas …
Dossier de proxectos de innovación supraautonómicos Contido multimedia Inventario de proxectos innovadores executados por grupos operativos supraautonómicos da Asociación Europea de Innovación para a produtividade e a sustentabilidade agrarias do Programa Nacional de Desenvolvemento Rural (PNDR) 2014-2022, submedida 16.2. …
Proxecto de innovación para o uso de fungos micorrícicos na elaboración de viño de alto valor en adegas de Castela e León e A Rioxa, nun escenario de cambio climático. (GO MYCOWINE) Grupo operativo O proxecto MYCOWINE pretende innovar na nutrición do viñedo para obter, por unha banda, un produto de maior calidade (uva e viño) e, por outra banda, solos máis biodiversos e con maior resistencia aos impactos do cambio climático, obtendo así novos …