Cooperativas Agroalimentarias Comunidade Valenciana Hubs, plataformas e redes Plataforma de representación institucional, promoción cooperativa, formación, comunicación e representación empresarial … Cooperativas Agroalimentarias Comunidade …
Mellora na xestión das explotacións agrarias. Grupos Operativos e Proxectos Innovadores Contido multimedia Tradución ao inglés dunha recompilación de proxectos desenvolvidos a través de Programas de Desenvolvemento Rural, grupos operativos e proxectos innovadores que están a traballar en temas de mellora na xestión das explotacións agrarias. … Mellora na …
Melloras na Xestión das Explotacións Agrarias. Grupos Operativos e Proxectos Innovadores Contido multimedia Esta publicación é unha recompilación de Grupos Operativos e Proxectos Innovadores sobre melloras na xestión das explotacións agrarias en España e Europa. … Melloras na Xestión das Explotacións Agrarias. Grupos Operativos e Proxectos …
Barrax - Centro de Innovación Rural Hubs, plataformas e redes Hub onde se promoven sesións de investigación, encontros empresariais, networking profesional, captación de fondos europeos, información e experimentación. … Barrax - Centro de Innovación …
III Foro Internacional de Améndoa e Pistacho - Tecnoloxía e Ecoloxía Evento Nos últimos anos está a producirse un cambio no cultivo de froitos secos en España. As novas plantacións intensivas proporcionan precocidade, mecanización total, colleita continua e alta produción. Aínda queda marxe de mellora no avance da xestión …
Aumento da competitividade dos aceites de oliva arbequina (GO Raise Arbequina) Grupo operativo A principal tarefa do Grupo Operativo é mellorar a solubilización de compostos antioxidantes nos aceites de oliva virxe arbequina mediante o uso de prácticas agrícolas. As tarefas secundarias que se realizan son as seguintes: Trasladar o coñecemento do …
Pegada de tomate industrial (GO Tomprint) Grupo operativo Este Grupo Operativo nace co obxectivo de desenvolver unha aplicación informática na que se reflictan todas as fases do ciclo produtivo do tomate para obter ao final da campaña a pegada hídrica e a pegada de carbono en todas as fases do ciclo produtivo. … …
Implantación dun sistema de xestión agrícola no sector vitivinícola mediante o uso das novas tecnoloxías (GO Sigvit) Grupo operativo A creación do Grupo Operativo achegará ao sector vitivinícola tecnoloxía innovadora, que proporcionará unha plataforma de xestión para un mellor seguimento e xestión dos viñedos, xestionando tanto o estado sanitario dos viñedos como o control da …
As oliveiras en Galicia Grupo operativo A utilidade práctica dos resultados reside na obtención dunha fórmula para evitar fraudes cando se introducen ó mercado aceites de produción galega. Así, darase un impulso definitivo á incorporación de aceite con olivas galegas obtidas a través de futuros …
Elaboración de vinagres de Mencía experimentais Grupo operativo Este Grupo Operativo ten como obxectivo o desenvolvemento de novos produtos agroalimentarios para facer produtos agrícolas, neste caso da uva, máis sostibles e competitivos; O desenvolvemento destes novos produtos permitiranos cubrir unha demanda de …
Recuperación da variedade Tinta Castañal, elaborando un viño diferenciado Grupo operativo Recuperación da variedade Tinta Castañal, elaborando un viño diferenciado …
Produción sostible de vermú na Rioxa e mellora da protección ambiental, a través da investigación sobre Ecoindicadores da Análise do Ciclo de Vida (ACV)-ACVer Grupo operativo Esta Task Force ten como obxectivo categorizar as variedades de uva e determinar a súa adaptación ás condicións climáticas actuais, así como determinar o mellor momento para recoller a uva en función da madurez fenólica, permitindo definir as …
Análise instrumental complementaria do panel test (GO SENSOLIVE-OIL) Grupo operativo O Grupo Operativo SENSOLIVE_OIL nace para facilitar a transferencia da innovación ao sector do proxecto que puxo en marcha hai sete anos a Organización Interprofesional do Aceite de Oliva Español, a Xunta de España e a Xunta de Andalucía, para buscar …
Grupo Operativo de Biodiversidade e Viticultura (GO Bioviti) Grupo operativo Entre as actividades que desenvolverá o grupo destacan identificar as mellores prácticas para mellorar a biodiversidade a escala de explotacións en viñedos, desenvolver experiencias piloto con cubertas vexetais, control de pragas, mellora de solos, etc., …