Cooperativas Agroalimentarias Comunidade Valenciana Hubs, plataformas e redes Plataforma de representación institucional, promoción cooperativa, formación, comunicación e representación empresarial … Cooperativas Agroalimentarias Comunidade …
Comercialización en industrias agrícola, gandeira, forestal e agroalimentaria. Grupos Operativos e Innovadores... Contido multimedia Tradución ao inglés dunha recompilación de proxectos desenvolvidos a través de fondos Feader, grupos operativos e proxectos innovadores que traballan na comercialización nos sectores agrícola, gandeiro, forestal e agroalimentario. … Comercialización en …
Recompilación de proxectos de boas prácticas dos Programas de Desenvolvemento Rural 2014-2020 Contido multimedia Esta recompilación inclúe proxectos considerados como boas prácticas, pola súa posibilidade de ser replicados e para facer un bo uso dos fondos recibidos, a través das diferentes medidas dos Programas de Desenvolvemento Rural (PDR) autonómicos. Inclúe …
Recompilación de proxectos de boas prácticas do Programa Nacional de Desenvolvemento Rural 2014-2020 Contido multimedia Publicación na que se recollen 22 proxectos e actuacións consideradas boas prácticas no marco das diferentes medidas que integran o Programa Nacional de Desenvolvemento Rural 2014-2020. … Recompilación de proxectos de boas prácticas do Programa Nacional …
Recompilación de Proxectos de Boas Prácticas dos Programas de Desenvolvemento Rural 2014-2020 Contido multimedia Esta recompilación inclúe proxectos considerados boas prácticas polo seu potencial de replicación e polo seu bo uso dos fondos recibidos a través das diferentes medidas dos Programas de Desenvolvemento Rural (PDR) rexionais. Inclúe proxectos de varias …
eAtex. Food Innovation Hub de CNTA Hubs, plataformas e redes Polo de innovación colaborativo para a transferencia e implantación de tecnoloxía na industria agroalimentaria … eAtex. Food Innovation Hub de …
Elaboración de vinagres de Mencía experimentais Grupo operativo Este Grupo Operativo ten como obxectivo o desenvolvemento de novos produtos agroalimentarios para facer produtos agrícolas, neste caso da uva, máis sostibles e competitivos; O desenvolvemento destes novos produtos permitiranos cubrir unha demanda de …
Recuperación da variedade Tinta Castañal, elaborando un viño diferenciado Grupo operativo Recuperación da variedade Tinta Castañal, elaborando un viño diferenciado …
Produción sostible de vermú na Rioxa e mellora da protección ambiental, a través da investigación sobre Ecoindicadores da Análise do Ciclo de Vida (ACV)-ACVer Grupo operativo Esta Task Force ten como obxectivo categorizar as variedades de uva e determinar a súa adaptación ás condicións climáticas actuais, así como determinar o mellor momento para recoller a uva en función da madurez fenólica, permitindo definir as …
Desenvolvemento de modelos e ferramentas para a adopción de estratexias agronómicas de adaptación ao cambio climático no marco da DOCa Rioxa. (GO DATADOC) Grupo operativo O proxecto pretende avaliar a influencia do CC na evolución da variedade Tempranillo na DOCA Rioxa, propor estratexias agronómicas de adaptación ás novas condicións, así como establecer unha rede de seguimento do CC no futuro. … Desenvolvemento de modelos …
Proxecto de innovación para a promoción e comercialización da sidra a través do turismo (GO Sidaturismo) Grupo operativo O Proxecto de Innovación SIDRATURISMO pretende ofrecer unha solución realista e operativa que posibilite a implantación a medio prazo do produto Turístico da Sidra en Asturias con suficientes garantías de calidade e satisfacción do mercado, como unha …
Proxecto de caracterización e innovación de viños con denominación de orixe protexida Cangas (GO Cangas Wineprint) Grupo operativo O Proxecto de Innovación CANGASWINEPRINT ten como obxectivo levar a cabo, aproveitando os avances tecnolóxicos actuais para a caracterización das diferentes variedades de viño elaborados pola DOP Cangas, utilizando os datos obtidos tanto de colleitas …
Novos sistemas agrovoltaicos para a produción intelixente e sostible de vide (GO SOLARWINE) Grupo operativo Grazas ao proxecto de innovación GO SOLARWINE prevese acadar unha avaliación enerxética e agronómica do sistema agrovoltaico, ao tempo que se incrementa o beneficio económico para a explotación. … Novos sistemas agrovoltaicos para a produción intelixente …
Economía circular para a reutilización de botellas de viño no sector vitivinícola (GO REBO2VINO) Grupo operativo Analizar a viabilidade da implantación dun sistema de reutilización de botellas de vidro na industria vitivinícola a nivel nacional, como contribución sectorial á Estratexia Española de Economía Circular. … Economía circular para a reutilización de …