H2020 MASTER Proiektua: Mikrobiomaren aplikazioak elikadura-sistema jasangarrietarako teknologien eta enpresen bidez
Zientzia Naturalak, Zientzia biologikoak, Genetika, adna, adna, Zientzia Naturalak, Informatika eta Informazio Zientziak, ciencia de datos, Big Data, grandes datos, Zientzia Naturalak, Ciencias físicas, astronomía, ciencias planetarias, planetas, planetak, Zientzia Naturalak, Ciencias de la tierra y ambientales afines, Ciencias atmosféricas, climatología, Cambios climáticos, Klima aldaketa, Zientzia Naturalak, Zientzia biologikoak, microbiología, mikrobiologia, Aplicaciones del microbioma para sistemas alimentarios sostenibles, Zientzia Naturalak, Zientzia biologikoak, Genetika, adna, adna, Zientzia Naturalak, Informatika eta Informazio Zientziak, datu-zientzia, Datu Handiak, datu handiak, Zientzia Naturalak, Zientzia fisikoak, astronomia, zientzia planetarioak, planetak, planetak, Zientzia Naturalak, Lurraren eta lotutako ingurumen-zientziak, Zientzia atmosferikoak, klimatologia, Klima aldaketa, Klima aldaketa, Zientzia Naturalak, Zientzia biologikoak, mikrobiologia, mikrobiologia, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Canales cortos o alternativos de comercialización, Digitalizazioa eta berrikuntza, Alimentación animal, Suelo, Productos de alimentación animal