Skip to main content

Proiektuak

Hilabeteko aipamena

BIODIVER126
Biodibertsitate Fundazioaren GAD-EX Laborategiko Proiektua: Gaztela eta Leongo Las Loras Geoparkean UNESCOren abeltzaintza estentsiboaren bidezko biodibertsitatea hobetzeko ekintzak
GAD-EX LABORATORIO proiektuak abeltzaintza estentsiboa sustatu eta hobetu nahi du, erabilera jasangarri hobea ahalbidetuko duen trantsizio baterako, abeltzaintza modernoago eta etorkizunera
Logo GO LEGUMHARI
LEGUMHARI Talde Operatiboa: Lekaleen azpiproduktuen balorizaziotik, iraunkortasunean egindako aurrerapenetatik eta ekonomia zirkularrean oinarritutako elikagai eta produktu berritzaileen garapena
Talde Operatiboak berrikuntza-estrategia bat proposatzen du, lekale mota desberdinen ekoizpenean eraginkortasuna, kalitatea eta ingurumen-iraunkortasuna handitzean eta ekoizpen-jarduera nagusiarekin...
Logo GO e-pienso
E-PIENSO Talde Operatiboa: Animalien nutrizioan elikagaien segurtasuna batera kudeatzeko plataforma teknologikoa
E-Food Talde Operatiboak animalien pentsuetarako lehengaien elikagaien segurtasuna kontrolatzeko estrategiak garatu nahi ditu, autonomia erkidego desberdinetan dauden sistemak batera erabiliz, kontrol...
Logo GO Pistacia
PISTACIA Talde Operatiboa: Kalitatezko pistatxoen ekoizpen jasangarria
Talde Operatibo hau Espainian pistatxoaren laborantza sustatzeko helburuarekin sortu zen, alternatiba oso errentagarri, lehiakor eta jasangarri gisa, ezagutza eta teknologia zuzenean nekazariei eta...

Talde Operatiboa: Esnearen ekoizpen-kostuak murriztea, bazka-arto-zuntzaren erabilera optimizatuz

Ganadería, Alimentación animal, Mejoras En La Alimentación Animal / Alimentación De Precisión, Grupo operativo, Productos de alimentación animal, productos lácteos

Talde Eragilea: Atmosferarako CO2 isuriak murriztea bazka-laboreetan kontserbazio-nekazaritza-praktikak hartuz.

Nekazaritza, Técnicas de producción, Praktika onak/Klima aldaketa/Ingurumena, Praktika onak/Klima aldaketa/Ingurumena, Adaptación Al Cc, Reducción Huella De Carbono, Praktika onak/Klima aldaketa/Ingurumena, Talde operatiboa, Baserri Kudeaketa, Energia, klima, ingurumen-zerbitzuak eta ingurumena, Prestakuntza, erakustaldia eta aholkularitza, Biodibertsitatea, natura, paisaia eta lurzoruaren kudeaketa

Talde Eragilea: zehaztasun-nekazaritza-teknikak bazka-laboreetan aplikatzea

Agricultura, Técnicas de producción, Gestión de explotaciones, Digitalización E Innovación De Producción/Productos, Agricultura De Precisión-Sensorización, Talde operatiboa, Digitalización e innovación, Cereal, Oleginosas Y Proteaginosas

PFORCA Talde Operatiboa: Kanaria Handian bazka-ekoizpena sustatzea

Nekazaritza, ekoizpen teknikak, Baserri Kudeaketa, Ekoizpenaren/Produktuen Digitalizazioa eta Berrikuntza, Digitalización E Innovación Y Procesos Productivos (Fertilizantes, Tecnologías…), Talde operatiboa, Mejora De Calidad, Gestión De Explotaciones, Digitalización E Innovación, Disminuir Dependencia Exterior, Kalitate bereizia, etiketatzea, trazabilitatea eta kontsumitzaileen eskaeretara egokitzea, Digitalizazioa eta berrikuntza, ureztatzea, Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos