Skip to main content

Atmosferarako CO2 isuriak murriztea bazka-laboreetan kontserbazio-nekazaritza-praktikak hartuz.

  • Mota Grupo operativo
  • Exekuzioa 2017
  • Esleitutako Aurrekontua 5.000,00 €
  • Eremua Autonómico
  • Autonomia-erkidegoa Galicia
  • Finantza-iturri nagusia PEPAC 2014-2020
Azalpena

Talde Operatibo honen helburua bazka-laboreetan kontserbazio-nekazaritza hartzen duten ustiategi-ereduak ezartzea da, ingurumen-errendimendua eta errentagarritasun ekonomikoa hobetuz; laborantza lanak egiteko behar den denbora murriztea eta erregaiaren kontsumoa murriztea; lurzoruaren higadura murriztea; nekazaritza-sektoreari frogatzea atmosferako gel-kontzentrazioa murrizten duten teknika jasangarri horiek nekazaritza-teknikak ohikoak baino produktiboak eta eraginkorragoak direla inputen erabileran; kontserbazio-nekazaritza zabaltzea, nekazaritza-sektoreko eragileei eta interesa duten gainerako eragileei ezagutza eta tresna nahikoak eskaintzeko.

Harremanetarako informazioa
gandeirosdelugo@gmail.com