CHERRY4FOOD Talde Operatiboa: Gerezi tomatearen azpiproduktuen balorizazioa animalien eta gizakien elikadurarako osagai funtzional berriak garatzeko
- Mota Talde operatiboa
- Egoera Abian
- Exekuzioa 2023 -2025
- Esleitutako Aurrekontua 299.983,23 €
- Eremua Autonómico
- Autonomia-erkidegoa Andalucía
- Proiektuaren webgunea web de colaborador CIDAF
Helburuak
Salmorejo eta gazpatxoen ekoizpenean sortutako azpiproduktuen eraldaketa eta balorizazioa hausnarkarientzako pentsuak eta elikagai osasungarri berritzaileak ekoizteko hauts-osagai funtzional berri gisa.
Harremanetarako informazioa
- Koordinatzailearen/erakundearen izena: ELIKAGAIEN IKERKETA FUNTZIONALAREN ZENTROA (CIDAF)
- Posta helbidea: Av. del Conocimiento, 37, 18016 Granada
- Koordinatzailearen/erakundearen helbide elektronikoa: avigil@cidaf.es
- Telefonoa: 958637206
Koordinatzaileak
- CENTRO INVESTIGACIÓN ALIMENTO FUNCIONAL (CIDAF)
Kolaboratzaileak
- CENTRO INVESTIGACIÓN ALIMENTO FUNCIONAL (CIDAF) (avigil@cidaf.es)
Onuradunak
- CENTRO INVESTIGACIÓN ALIMENTO FUNCIONAL (CIDAF)