Erronkatik berrikuntzara: Aurrez prestatutako eta aurrez prestatutako janari erosoak elikagaien etorkizuna eraldatzeko
Azalpena
2025eko irailaren 18an , Cajamar Esperimentazio Estazioak (El Ejido, Almería) aurrez aurreko tailer bat hartuko du , Cajamarrek eta CNTAk antolatuta, IV. eta V. gamako produktuetan aplikatutako berrikuntzan oinarrituta.
"Erronkatik Berrikuntzara" lelopean, ekitaldiak elikagaien teknologiak egungo erronkak nekazaritza-elikagaien balio-katearentzako benetako aukera bihurtzen dituen modua erakutsiko du.
Goizean zehar, CNTAko, Cajamarreko eta enpresa nagusietako adituek gai garrantzitsuak jorratuko dituzte, besteak beste:
- Elikagaien segurtasuna eta iraupena hobetzeko teknika aurreratuak.
- IV. eta V. mailako azpiproduktuen balorizazioa .
- Deshidratazio-teknologietan berrikuntzak mokadu osasuntsu eta iraunkorrak sortzeko.
- Berrikuntzan konprometitutako enpresen arrakasta-istorioak.
- Adimen artifizialaren eginkizuna elikagaien industrian .
Ekitaldiak aurkezpenak, enpresa nagusiekin mahai-inguru bat eta azken koktel eta networking saio bat izango ditu.
Ezinbesteko aukera nekazaritza-elikagaien sektorearen eraldaketaren atzean dagoen indar eragiletzat berrikuntza teknologikoa ikusten duten profesionalentzat.
IZEN-EMATEA