Skip to main content
BIODIVER114

Projecte Fundació Biodiversitat: REDconect@ BIO

  • Tipus Projecte
  • Execució 2017 -2018
  • Àmbit Europeo
  • Font principal de finançament Fondo Social Europeo (FSE)
  • Web del projecte Web del Proyecto
Descripció

El desenvolupament del consum intern d'aliments ecològics és determinant per molts aspectes. Històricament les produccions ecològiques s'han destinat al mercat exterior, però aquest és fluctuant i no totes les empreses hi poden accedir, a més destacar que hi ha una demanda creixent entre consumidors nacionals que encara no està atesa. Afavorir aquest desenvolupament permetria assegurar el futur de les empreses ecològiques, especialment PIMES i MICROPYMES, enfortint el teixit empresarial verd i el desenvolupament rural.

Descripció de les activitats

La capacitació es durà a terme a través de 4 cursos mixts. La fase a través de la plataforma e-learning facilitarà adquirir uns coneixements que, a la fase presencial, es treballaran a través de dinàmiques que propiciaran la participació, la posada en marxa del que s'ha après i l'intercanvi d'experiències.

Objectius

Desenvolupar el consum intern d'aliments ecològics a Espanya mitjançant la millora de la capacitació, en innovació, emprenedoria i comercialització, dels treballadors/ores d'empreses ecològiques i la posada en marxa d'Ecomercats.

Beneficiaris
  • Asociación valor ecológico CAAE Ecovalia