Skip to main content

Projecte Fundació Biodiversitat AgroZero: Transició ecològica del sector agroalimentari

Descripció

És fonamental també que cada empresa del sector compti amb una figura especialitzada en transformació ecològica encarregada d'integrar la biodiversitat en la gestió i els processos empresarials per fer un ús més eficient dels recursos naturals. AgroZero pretén actuar com a mediador en aquesta transició.

El Programa AGROZERO busca fomentar la millora d'ocupació en activitats econòmiques vinculades a l'economia verda, impulsant la innovació social amb impacte ambiental positiu, promovent la creació i el creixement d'empreses verdes. Concretament està focalitzat en la millora de competències i qualificacions de persones treballadores, per compte d'altri i propi, en temes de sostenibilitat. Només per a treballadors/es i autònoms/es sector agroalimentari i els seus serveis auxiliars de la Comunitat de Castella-la Manxa i Regió de Múrcia.

Objectius

AgroZero té com a objectiu general la millora de les competències dels TREBALLADORS del sector agroalimentari i els seus serveis auxiliars per reforçar-ne la resiliència a través de l'impuls de la sostenibilitat i ecoinnovació i de la reducció de la petjada mediambiental i climàtica.