Comencem amb les degustacions sensorials de producte local amb el projecte Benvinguts a casa
Descripció
28 de juliol de 2022
Una degustació amb els cinc sentits ofereix la possibilitat de descobrir en un aliment molt més que el simple plaer de menjar-lo. Conéixer la seua història, les característiques organolèptiques i altres detalls fa que menjar siga una experiència agradable, interessant i captivadora. Tant és així que amb el projecte Benvinguts a casa. Apropant el producte local» hem ofert als hotels participants la possibilitat de fer degustacions sensorials de formatges dins de les pròpies instal·lacions dels hotels. El formatge és un dels productes més destacats de l'illa, que combina molt bé amb altres aliments com ara fruites i cerveses artesanes, posant en valor la riquesa de la gastronomia de l'illa.
Convidar els visitants de l'illa a participar en aquest tipus d'accions és sens dubte una manera de submergir-los en la gastronomia a partir del producte boges, fer que se sentin com a casa amb més coneixements de la cultura de l'illa i brindar-los una experiència que no oblidessin en molt de temps. La gratitud també es torna amb els cinc sentits!