Skip to main content

Bertako produktuen sentsorial dastaketekin hasten gara Ongi Etorri proiektuarekin

Argitalpen data: 12/08/2022

Azalpena

2022ko uztailaren 28a

Bost zentzumenekin dastatzeak janari batean jatearen plazer soila baino askoz gehiago ezagutzeko aukera eskaintzen du. Haren historia, ezaugarri organoleptikoak eta bestelako xehetasunak ezagutzeak jatea esperientzia atsegina, interesgarria eta liluragarria bihurtzen du. Hainbeste non proiektuarekin «Ongi etorri etxera. Bertako produktua hurbilduz” parte hartzen duten hotelei eskaini diegu gazta dastaketa sentsorialak egiteko aukera hotelen instalazioetan. Gazta uharteko produktu aipagarrienetako bat da, eta oso ondo konbinatzen du beste elikagai batzuekin, hala nola fruta eta artisau garagardoak, uharteko gastronomiaren aberastasuna nabarmentzen duena.

Uharteko bisitariak mota honetako ekintzetan parte hartzera gonbidatzea tokiko produktuetan oinarritutako gastronomian murgiltzeko modu bat da, zalantzarik gabe, uharteko kulturaren ezagutza handiagoarekin etxean bezala senti daitezen eta ahaztuko ez duten esperientzia bat eskaintzeko. Denbora luzez. Eskerrak bost zentzumenekin ere itzultzen dira!

Lotutako Albisteak