Ir o contido principal

Comezamos coas degustacións sensoriais de produtos locais co proxecto Welcome Home

Data de publicación: 12/08/2022

Descrición

28 de xullo de 2022

Unha degustación cos cinco sentidos ofrece a posibilidade de descubrir nun alimento moito máis que o simple pracer de comelo. Coñecer a súa historia, características organolépticas e outros detalles fai que a comida sexa unha experiencia agradable, interesante e engaiolante. Tanto é así que co proxecto «Benvido a casa. Achegando o produto local” ofrecemos aos hoteis participantes a posibilidade de realizar degustacións sensoriais de queixos dentro das propias instalacións dos hoteis. O queixo é un dos produtos máis destacados da illa, que combina moi ben con outros alimentos como froitas e cervexas artesanais, destacando a riqueza da gastronomía da illa.

Convidar aos visitantes da illa a participar neste tipo de accións é, sen dúbida, unha forma de mergullarse na gastronomía baseada en produtos locais, de facerlles sentir como na súa casa cun maior coñecemento da cultura da illa e de proporcionarlles unha experiencia que non se esquecerán. moito tempo. A gratitude tamén volve cos cinco sentidos!

Novas relacionadas