Jornada de difusió de resultats del GO UBAVIDA (Estratègies sostenibles de la vinya al celler per a l'obtenció de raïm de baixa concentració de sucres i vi desalcoholitzat)
Start date:
12/03/2025
Data de finalització:
12/03/2025
Modalitat:
Semipresencial
Comunitat Autònoma:
Castilla y León
Província:
Valladolid
Localització:
Celler Emina Ribera (Carretera de Sant Bernat s/n, 47359 Valbuena de Duero, Valladolid)
Tots els detalls:
https://ubavida.es/wp-content/uploads/20...
Descripció
El proper 12 de març tindrà lloc una jornada de difusió de resultats del projecte del GO UBAVIDA (Estratègies sostenibles de la vinya al celler per a l'obtenció de raïm de baixa concentració de sucres i vi desalcoholitzat) en format híbrid, en línia i presencialment al celler Emina Ribera (Carretera de San Bernardo s5).
Continguts:
- Idiomàtica a la percepció del vi sense alcohol. Comunicació de resultats de descriptors del vi i vi sense alcohol per a futurs consumidors
- Avenços tècnics de UBAVIDA:
- Resultats dels diferents protocols d'elaboració de vins desalcoholitzats a Rías Baixas.
- Innovació a les pràctiques agronòmiques i enològiques. Vinificacions amb raïm amb menor contingut en sucres.
- Polifenols i estratègies agronòmiques i enològiques per a la desalcoholització del vi.
- Perfil aromàtic dels vins obtinguts en el marc de UBAVIDA.