Skip to main content

Jornada de difusió de resultats del GO UBAVIDA (Estratègies sostenibles de la vinya al celler per a l'obtenció de raïm de baixa concentració de sucres i vi desalcoholitzat)

Start date: 12/03/2025
Data de finalització: 12/03/2025
Modalitat: Semipresencial
Comunitat Autònoma: Castilla y León
Província: Valladolid
Localització: Celler Emina Ribera (Carretera de Sant Bernat s/n, 47359 Valbuena de Duero, Valladolid)

Descripció

El proper 12 de març tindrà lloc una jornada de difusió de resultats del projecte del GO UBAVIDA (Estratègies sostenibles de la vinya al celler per a l'obtenció de raïm de baixa concentració de sucres i vi desalcoholitzat) en format híbrid, en línia i presencialment al celler Emina Ribera (Carretera de San Bernardo s5).

Continguts:

  • Idiomàtica a la percepció del vi sense alcohol. Comunicació de resultats de descriptors del vi i vi sense alcohol per a futurs consumidors
  • Avenços tècnics de UBAVIDA:
  1. Resultats dels diferents protocols d'elaboració de vins desalcoholitzats a Rías Baixas.
  2. Innovació a les pràctiques agronòmiques i enològiques. Vinificacions amb raïm amb menor contingut en sucres.
  3. Polifenols i estratègies agronòmiques i enològiques per a la desalcoholització del vi.
  4. Perfil aromàtic dels vins obtinguts en el marc de UBAVIDA.

PROGRAMA | INSCRIPCIÓ

Pròxims Esdeveniments