GO UBAVIDAren emaitzen zabalkunde eguna (Mahastitik upategira azukre-kontzentrazio baxuko mahatsa eta ardo alkoholik gabekoa lortzeko estrategia jasangarriak)
Hasiera data:
12/03/2025
Amaiera data:
12/03/2025
Modalitatea:
Nahastuta
Autonomia-erkidegoa:
Castilla y León
Probintzia:
Valladolid
Kokalekua:
Emina Ribera upeltegia (San Bernardo errepidea z/g, 47359 Valbuena de Duero, Valladolid)
Xehetasun guztiak:
https://ubavida.es/wp-content/uploads/20...
Azalpena
Martxoaren 12an, GO UBAVIDA proiektuaren emaitzak (Mahastitik upategira estrategia jasangarriak azukre-kontzentrazio baxuko eta ardo desalkoholizatua duten mahatsa lortzeko) formatu hibridoan ezagutzera emateko jardunaldia egingo da, Internet bidez eta Emina Ribera upategian (Carretera de San Bernardo z/g, 47359 Valbuena de Dudero).
Edukiak:
- Alkoholik gabeko ardoaren pertzepzio idiomatikoa. Ardoaren eta alkoholik gabeko ardoen deskribatzaileen emaitzen komunikazioa etorkizuneko kontsumitzaileentzat
- UBAVIDAren aurrerapen teknikoak:
- Rías Baixas-en alkoholik gabeko ardoak ekoizteko protokolo ezberdinen emaitzak.
- Praktika agronomiko eta enologikoetan berrikuntza. Azukre gutxiko mahatsekin egindako ardoak.
- Polifenolak eta ardoa desalkoholizatzeko estrategia agronomiko eta enologikoak.
- UBAVIDAren esparruan lortutako ardoen profil aromatikoa.