
Grup Operatiu SOSTVAC: Valoració de la sostenibilitat del sistema productiu de bestiar boví de carn nacional
- Tipus Grup operatiu
- Execució 2018
- Pressupost assignat 311.553,00 €
- Àmbit Supraautonómico
- Comunitat Autònoma Andalucía; Aragón; Asturias, Principado de; Balears, Illes; Canarias; Cantabria; Castilla y León; Castilla - La Mancha; Cataluña; Comunitat Valenciana; Extremadura; Galicia; Madrid, Comunidad de; Murcia, Región de; Navarra, Comunidad Foral de; País Vasco; Rioja, La
- Font principal de finançament PEPAC 2014-2020
- Web del projecte https://ctaex.com/transferencia-tecnologica/GOS-sostvac
Descripció
Sostvac mostrarà les dades reals d'emissions de gasos d'efecte hivernacle, adaptades al sistema productiu espanyol de bestiar de boví amb tota la seva casuística (aspectes meteorològics, races d'animals, edats, ració etc...) en un gran nombre de granges diferenciades i cebaderos, i poder valorar les diferències i les modificacions són adequades, contribuint així a la sostenibilitat del sector.
Objectius
- Definir, dissenyar i redactar el projecte per a la valoració de la sostenibilitat del sistema productiu del bestiar boví de carn nacional, la finalitat del qual és establir i valorar les emissions de GEHs, reals en els dos pilars bàsics del bestiar boví de carn espanyol: extensiu (vaca nodrissa) i intensiu (esquer vedells).
Informació de contacte
- Nom coordinador/entitat: L'alzinar d'humitat SA
- Email coordinador/entitat: lvillard@encinarsa.com
Beneficiaris
- El encinar de humienta S.A
Subcontractat
- Centro Tecnológico Agroalimentario “Extremadura” (Ctaex)
- Fundación Global Nature
- la Asociación Española de Productores de Vacuno de Carne (Asoprovac)
- OSI Food Solutions Spain
- Universidad Politécnica de Madrid (UPM)