Grup Operatiu: Millora dels sistemes de producció i envasament del pebrot d'O Couto
- Tipus Grup operatiu
- Execució 2016
- Pressupost assignat 6.000,00 €
- Àmbit Autonómico
- Comunitat Autònoma Galicia
- Font principal de finançament PEPAC 2014-2020
Aquest Grup Operatiu cerca la caracterització del pebrot del Couto des del punt de vista agronòmic, de manera que modificant aspectes relatius a l'adobament i reg es puguin modificar els nivells d'antioxidants presents i això pugui incrementar la vida útil dels mateixos com a productes de IV gamma.
Per assolir això es planteja: un estudi dels sistemes de producció del pebrot d'O Couto modificant les condicions de l'abonat; estudi de les tecnologies clàssiques en la millora de la vida útil de pebrot d'O Couto com la modificació de la proporció de gasos a l'AM, ús de films antimicrobians i que interaccionin amb l'activitat respiratòria dels pebrots; estudi de noves tecnologies i alternatives a la desinfecció convencional amb clor per a la desinfecció de vegetals a IV gamma.
- Nom coordinador/entitat: Unió de Cooperatives AGACA
- Email coordinador/entitat: agaca@agaca.coop
- Unión de cooperativas AGACA