Skip to main content

Grup Operatiu: Millora dels sistemes de producció i envasament del pebrot d'O Couto

  • Tipus Grup operatiu
  • Execució 2016
  • Pressupost assignat 6.000,00 €
  • Àmbit Autonómico
  • Comunitat Autònoma Galicia
  • Font principal de finançament PEPAC 2014-2020
Descripció

Aquest Grup Operatiu cerca la caracterització del pebrot del Couto des del punt de vista agronòmic, de manera que modificant aspectes relatius a l'adobament i reg es puguin modificar els nivells d'antioxidants presents i això pugui incrementar la vida útil dels mateixos com a productes de IV gamma.

Objectius

Per assolir això es planteja: un estudi dels sistemes de producció del pebrot d'O Couto modificant les condicions de l'abonat; estudi de les tecnologies clàssiques en la millora de la vida útil de pebrot d'O Couto com la modificació de la proporció de gasos a l'AM, ús de films antimicrobians i que interaccionin amb l'activitat respiratòria dels pebrots; estudi de noves tecnologies i alternatives a la desinfecció convencional amb clor per a la desinfecció de vegetals a IV gamma.

Informació de contacte
  • Nom coordinador/entitat: Unió de Cooperatives AGACA
  • Email coordinador/entitat: agaca@agaca.coop
Beneficiaris
  • Unión de cooperativas AGACA