Skip to main content

O Couto Piperra ekoizteko eta ontziratzeko sistemak hobetzea

  • Mota Grupo operativo
  • Exekuzioa 2016
  • Esleitutako Aurrekontua 6.000,00 €
  • Eremua Autonómico
  • Autonomia-erkidegoa Galicia
  • Finantza-iturri nagusia PEPAC 2014-2020
Azalpena

Talde Operatibo honek Couto piperra agronomiaren ikuspuntutik ezaugarritu nahi du, ernalketarekin eta ureztatzearekin lotutako alderdiak aldatuz, dauden antioxidatzaileen mailak aldatu ahal izateko eta horrek produktu fresko gisa haien bizitza erabilgarria handitu ahal izateko.

Hori lortzeko, honako hau proposatzen da: O Couto piperraren ekoizpen sistemen azterketa, ongarriaren baldintzak aldatuz; O Couto piperraren bizitza erabilgarria hobetzeko teknologia klasikoak aztertzea, hala nola, gasen proportzioa aldatzea AMetan, piperren arnas jarduerarekin elkarreragiten duten mikrobioen aurkako filmak erabiltzea; Moztutako barazkiak desinfektatzeko kloroarekin ohiko desinfekziorako teknologia berriak eta alternatibak aztertzea.

Harremanetarako informazioa
agaca@agaca.coop