Talde Operatiboa: O Couto Piperren ekoizpen eta ontziratze sistemak hobetzea
- Mota Talde operatiboa
- Exekuzioa 2016
- Esleitutako Aurrekontua 6.000,00 €
- Eremua Autonómico
- Autonomia-erkidegoa Galicia
- Finantza-iturri nagusia PEPAC 2014-2020
Azalpena
Task Force honek Couto piperra agronomiaren ikuspegitik ezaugarritu nahi du, ernalketa eta ureztatzearekin lotutako alderdiak aldatuz, dauden antioxidatzaileen mailak aldatu ahal izateko, eta, horrela, haien iraupena areagotu egin dadin, moztutako produktu gisa.
Helburuak
Hori lortzeko, honako hau proposatzen da: O Couto piperraren ekoizpen sistemen azterketa, ongarritzeko baldintzak aldatuz; O Couto piperren iraupena hobetzeko teknologia klasikoen azterketa, hala nola, gasen proportzioa aldatzea AMetan, piperren arnas jarduerarekin elkarreragiten duten mikrobioen aurkako filmak erabiliz; Moztutako barazkiak desinfektatzeko ohiko klorozko desinfekziorako teknologia berrien eta alternatiben azterketa.
Harremanetarako informazioa
- Koordinatzailea/entitatearen izena: AGACA Kooperatiba Batasuna
- Koordinatzailea/entitatearen helbide elektronikoa: agaca@agaca.coop
Onuradunak
- Unión de cooperativas AGACA