Skip to main content

Grup Operatiu: Innovació i adaptació de l´oli amb DOP a les noves demandes del mercat

  • Tipus Grup operatiu
  • Execució 2015
  • Pressupost assignat 14.980,00 €
  • Àmbit Autonómico
  • Comunitat Autònoma Cataluña
  • Font principal de finançament PEPAC 2014-2020
Descripció

Creació d'un grup operatiu per coordinar i estructurar els estudis del projecte: innovació i adaptació de l'oli amb DOP a les noves demandes del mercat.

Aquest projecte pretén reduir el cost de producció de l'oli verge extra amb un sistema de concentració i millora dels mètodes d'elaboració, obtenir un producte específic d'una zona o àmbit, una diferenciació varietal i trobar opcions de referència al mercat nacional i exterior i, finalment, identificar les línies del mercat de l'oli i les demandes davant d'un producte específic de màxima qualitat.

Informació de contacte
  • Nom coordinador/entitat: Unió corporació alimentària SCCL
  • Email coordinador/entitat: info@dopoliterraalta.com
Beneficiaris
  • Unió corporació alimentària S.C.C.L