Skip to main content

KEFIRVI. Investigació de nous productes probiòtics

  • Tipus Grupo operativo
  • Pressupost assignat 10.000,00 €
  • Àmbit Autonómico
  • Comunitat Autònoma Cataluña
  • Font principal de finançament PEPAC 2014-2020
Descripció

L'objectiu del Grup Operatiu és dur a terme un projecte orientat a proporcionar les eines que permetin elaborar un producte probiòtic a partir de la fermentació del most amb el quefir. A partir de l'anàlisi de la població de llevat, bacteris, làctics i acètics al llarg de tot el procés de fermentació així com durant el període d'emmagatzematge a l'ampolla, cosa que permet corregir les característiques no desitjades i assegurant així la viabilitat de microorganismes així com la seva caducitat, obtenint el producte desitjat.

Així doncs, s'han creat els protocols necessaris per obtenir un producte que en cap cas és un derivat lacti ni prové de cap animal, cosa que permet la possibilitat de tenir un gran impacte en la demanda del col·lectiu de persones al·lèrgiques o intolerants a la lactosa així com per a les persones que segueixen una dieta vegana.

Informació de contacte
fdes@bionsan.com