KEFIRVI. Produktu probiotiko berrien ikerketa
- Mota Grupo operativo
- Esleitutako Aurrekontua 10.000,00 €
- Eremua Autonómico
- Autonomia-erkidegoa Cataluña
- Finantza-iturri nagusia PEPAC 2014-2020
Talde Operatiboaren helburua kefir bidez muztioaren hartziduratik produktu probiotiko bat ekoizteko aukera ematen duten tresnak eskaintzera zuzendutako proiektu bat egitea da. Legamien, bakterioen, laktikoen eta azetikoen populazioaren analisian oinarrituta, hartzidura-prozesu osoan zehar eta baita botilako biltegiratze-aldian ere, nahi ez diren ezaugarriak zuzentzea ahalbidetzen duena eta, horrela, mikroorganismoen bideragarritasuna eta haien iraungipena bermatuz. data, nahi den produktua lortzea.
Horrela, beharrezkoak diren protokoloak sortu dira, inola ere esne-eratorria ez den eta inongo animaliatik datorren produktu bat lortzeko, eta horrek laktosarekiko alergia edo intolerantzia duten pertsonen eskaeran eragin handia izateko aukera ematen du. baita dieta beganoa jarraitzen duten pertsonentzat ere.