Innovació, posada en valor i promoció de la carn de vaca i bou a Cantàbria
- Tipus Grupo operativo
- Execució 2018
- Pressupost assignat 68.803,00 €
- Àmbit Autonómico
- Comunitat Autònoma Cantabria
- Font principal de finançament PEPAC 2014-2020
Descripció
- Amb la creació d'aquest Grup Operatiu es pretén formar un grup capaç de desenvolupar i establir les condicions per millorar l'acabat del boví major destinat a carn, fomentant l'esquer de vaques i bous, de manera que no es perdi aquesta potencialitat, es generi més gran activitat comercial a la regió i s'obtinguin productes de més valor afegit dels animals procedents de les explotacions de Cantàbria.
- Identificar sistemes de boví més gran que permetin fer rendible l'acabat d'animals de les explotacions de Cantàbria, incrementant la fixació de la població i el manteniment de la biodiversitat mitjançant l'optimització dels recursos propis.
- Dissenyar una norma de qualitat per a la carn de boví més gran, que permeti l'empara d'aquesta carn a la figura de qualitat CC (Qualitat Controlada).
- Divulgar entre els comercialitzadors i consumidors de Cantàbria les característiques de la carn de boví major obtingut a Cantàbria.
- Crear un canal de comunicació entre productors, empresaris del sector carni i consumidors relacionats amb el Projecte Innovador.
Informació de contacte
gescanorsa@gescanorsa.com