Skip to main content

Innovació, posada en valor i promoció de la carn de vaca i bou a Cantàbria

  • Tipus Grupo operativo
  • Execució 2018
  • Pressupost assignat 68.803,00 €
  • Àmbit Autonómico
  • Comunitat Autònoma Cantabria
  • Font principal de finançament PEPAC 2014-2020
Descripció
  • Amb la creació d'aquest Grup Operatiu es pretén formar un grup capaç de desenvolupar i establir les condicions per millorar l'acabat del boví major destinat a carn, fomentant l'esquer de vaques i bous, de manera que no es perdi aquesta potencialitat, es generi més gran activitat comercial a la regió i s'obtinguin productes de més valor afegit dels animals procedents de les explotacions de Cantàbria.
  • Identificar sistemes de boví més gran que permetin fer rendible l'acabat d'animals de les explotacions de Cantàbria, incrementant la fixació de la població i el manteniment de la biodiversitat mitjançant l'optimització dels recursos propis.
  • Dissenyar una norma de qualitat per a la carn de boví més gran, que permeti l'empara d'aquesta carn a la figura de qualitat CC (Qualitat Controlada).
  • Divulgar entre els comercialitzadors i consumidors de Cantàbria les característiques de la carn de boví major obtingut a Cantàbria.
  • Crear un canal de comunicació entre productors, empresaris del sector carni i consumidors relacionats amb el Projecte Innovador.
Informació de contacte
gescanorsa@gescanorsa.com