Skip to main content

Grup Operatiu: Innovació i millora de la qualitat de l'arròs d'Aragó

  • Tipus Grup operatiu
  • Execució 2017
  • Pressupost assignat 746.667,00 €
  • Àmbit Autonómico
  • Comunitat Autònoma Aragón
  • Font principal de finançament PEPAC 2014-2020
Descripció

Aquest grup operatiu estudia la classificació dels sòls utilitzats en àrees de producció d'arròs i preveu l'assaig de la vida útil de les varietats cultivades localment.

Es pretén també la realització d'altres activitats com el desenvolupament de cervesa amb arròs (incloent-hi la fabricació de la cervesa, el disseny de l'etiqueta ampolla i el llançament comercial); lestudi de mercat, que comprèn la identificació del perfil del consumidor i dels seus hàbits de consum, així com la captació de noves idees; el desenvolupament d'arròs aromatitzat; i el disseny d'un nou packaging per a la marca d'exportació, aromatitzats i cervesa.

Objectius

Els objectius d‟aquest grup són:

  • Millorar la qualitat alimentària i augmentar el valor afegit de l'arròs cultivat pels nostres socis productors.
  • Millorar la integració del sector productor a la cadena alimentària.
  • Promoure la diversificació de leconomia de la població rural.
  • Manteniment de l'ecosistema i de la rica biodiversitat.
Informació de contacte
  • Nom coordinador/entitat: Arrossera del Pirineu SCL
  • Email coordinador/entitat: tecnico@arrozbrazal.es
Beneficiaris
  • Arrocera del Pirineo S.C.L