Skip to main content

Presentació de la primera generació Impuls Agro

Start date: 10/06/2025
Data de finalització: 10/06/2025
Modalitat: Presencial
Comunitat Autònoma: País Vasco
Província: Gipuzkoa
Localització: Sant Sebastià

Descripció

Presentació de la primera generació Impuls Agro

  • El 10 de juny arriba a Sant Sebastià l'esdeveniment que presenta els 40 talents que estan revolucionant el sector agroalimentari.

Basque Culinary Center, juntament amb AgroBank, presenta la primera generació Impulso Agro, una selecció de professionals menors de 40 anys del sector agroalimentari que componen una mirada multidisciplinària i actual del sector agroalimentari. Es tracta de perfils que reflecteixen l'amplitud de la gastronomia i que estan contribuint a transformar-la.

Dimarts que ve, 10 de juny, els i les integrants d'aquesta nova llista es reuniran en un esdeveniment a Basque Culinary Center, en una jornada on compartiran els seus projectes, mirades, inquietuds i preocupacions, mitjançant diferents dinàmiques.

Dos joves de cooperatives agroalimentàries, Rafaela Herrera , de COVAP, i Kimie Hirai , de COLIVAL, intervindran en aquesta jornada en dues taules rodones diferents per parlar de transformació digital i intel·ligència artificial al món agro i de sostenibilitat i canvi climàtic.

La publicació d'aquesta llista s'emmarca en la iniciativa Impuls Agro d'ambdues entitats, que reconeix i recolza joves, el treball i els projectes dels quals serveixen d'inspiració per a la transformació del sector primari, i té com a finalitat visibilitzar i ajudar les noves generacions, i conformar una comunitat que connecti els diferents agents del sector, que serveixi de motivació, creixement i networking.

PROGRAMA:

  • 09:15h Acreditacions
  • 09:30h Benvinguda oficial: Joxe Mari Aizega (BCC) i Carlos Seara (Xarxa AgroBank)
  • Vídeo de presentació de la llista
  • 09.45h Taula rodona: Transformació Digital i Intel·ligència Artificial al món Agro.
  • 10:20h Ponència: De la IA a la taula. Yasser Ríos (Basc Culinary Center)
  • 10:50h Ronda projectes → Ronda impuls.
  • 11.40h Taula rodona: Sostenibilitat i Canvi Climàtic: Reptes i Respostes al Sector Agroalimentari.
  • 12.15h Ponència inspiracional amb Cañitas Maite.
  • 12.45h Taula rodona: Impuls Femení per al Futur de l'Agro.
  • 14.50h Taller hands on: Taller de Creativitat.
  • 15.50h Taula rodona: Gastronomia líquida: Vins, Olis i Nous Hàbits de Consum.
  • 16.25h Lliurament de les distincions Impuls Agro

Sobre Impuls Agro

Impuls Agro és una iniciativa conjunta impulsada per AgroBank i Basque Culinary Center adreçada a joves que pertanyen al sector agroalimentari espanyol, que a través de la seva feina i els seus projectes estan transformant el sector. Aquesta iniciativa pretén visibilitzar perfils de joves pertanyents al món agroalimentari els projectes dels quals aborden els principals desafiaments del sector com el canvi climàtic, sostenibilitat, transformació digital, canvis en els hàbits de consum, relleu generacional, dones, innovació i investigació, seguretat alimentària, emprenedoria…

Els criteris per formar part de la iniciativa Impuls Agro són: ser menor de 40 anys, comptar amb un projecte transformador que contribueixi al futur ia la millora del sector agroalimentari i treballar en projectes que impliquin producció, elaboració, fabricació, distribució, comercialització de productes agroalimentaris (el conjunt de la cadena de valor).

Més informació: El proper 10 de juny arriba a Sant Sebastià Impuls Agro

Pròxims Esdeveniments