Ir o contido principal

Proxectos

Destacado do mes

Selección y clasificación de lana para la mejora de la competitividad de pequeñas explotaciones ganaderas de ovino
Grupo Operativo SEBASTIANA: Selección e clasificación da la para mellorar a competitividade das pequenas explotacións ovinas
Na actualidade, a la está considerada un subproduto e os gandeiros apenas reciben compensación por ela (0,00 a 0,40 €/animal), o que supón un custo adicional para os gandeiros polas tarefas de esquila...
Creación de una nueva cadena de valor en la producción de champiñones mediante la economía circular
Grupo Operativo CHAMPLAST: Creación dunha nova cadea de valor na produción de cogomelos a través da economía circular
Proxecto de innovación liderado por ASOCHAMP, no que tamén forman parte AIMPLAS; INGELIA e SAV, O obxectivo principal é a redución dos residuos xerados pola industria dos cogomelos (sustrato esgotado...
Grupo Operativo RETA: Red de Espacios Test Agrarios
Grupo Operativo RETA: Rede de Espazos de Ensaio Agrario
Creación, coordinación e dinamización dunha Rede de Espazos de Ensaio Agrario, co obxectivo de participar en estratexias público-privadas de innovación social para apoiar a incorporación de novos...
Solarwine
Grupo Operativo SOLARWINE: Novos sistemas agrovoltaicos para a produción de uva intelixente e sostible
Grazas ao proxecto de innovación GO SOLARWINE prevese acadar a avaliación enerxética e agronómica do sistema agrovoltaico, aumentando os beneficios económicos para a explotación.

Proxecto Horizon Europe Pathfood: Creando unha cadea alimentaria funcional e sostible: un camiño cara á neutralidade climática e á mellora da saúde na UE

Higiene, nutrición y seguridad alimentaria, Políticas públicas, ayudas y subvenciones, Sanidad vegetal y fitosanitarios

Proxecto AXENTE H2020: Rede GEnebank activada

Ciencias sociales, Ciencias políticas, Políticas políticas, Sociedad civil, Organizaciones no gubernamentales, Organizaciones no gubernamentales, Ciencias agrícolas, Agricultura, silvicultura y pesca, Agricultura, Agricultura, Recursos genéticos y comunidades premejoradoras., Ciencias sociales, Ciencias políticas, Políticas políticas, Sociedad civil, Organizaciones no gubernamentales, Organizaciones no gubernamentales, Ciencias agrícolas, Agricultura, silvicultura y pesca, Agricultura, Agricultura, Mejora genética, Digitalización e innovación, Políticas públicas, ayudas y subvenciones, Investigación, Innovación social

Proxecto MyToolBox H2020: alimentos e pensos seguros mediante unha caixa de ferramentas integrada para a xestión de micotoxinas

Ciencias médicas y de la salud, Ciencias de la salud, enfermedades infecciosas, enfermedades infecciosas, Ingeniería y tecnología, Ingeniería eléctrica, ingeniería electrónica, ingeniería de la información, Ingeniería electrónica, Sensores, Sensores, Ingeniería y tecnología, Biotecnología industrial, Biomateriales, biocombustibles, biocombustibles, Ciencias naturales, Ciencias biológicas, Bioquímica, Biomoléculas, Proteinas, Enzimas, Enzimas, Ciencias agrícolas, Agricultura, silvicultura y pesca, Agricultura, Granos y oleaginosas, cereales, cereales, Contaminación biológica de los cultivos y de la cadena alimentaria., Ciencias médicas y de la salud, Ciencias de la salud, enfermedades infecciosas, enfermedades infecciosas, Ingeniería y tecnología, Ingeniería eléctrica, ingeniería electrónica, ingeniería de la información, Ingeniería electrónica, Sensores, Sensores, Ingeniería y tecnología, Biotecnología industrial, Biomateriales, biocombustibles, biocombustibles, Ciencias naturales, Ciencias biológicas, Bioquímica, Biomoléculas, Proteinas, Enzimas, Enzimas, Ciencias agrícolas, Agricultura, silvicultura y pesca, Agricultura, Granos y oleaginosas, cereales, cereales, Sanidad vegetal y fitosanitarios, Higiene, nutrición y seguridad alimentaria, Políticas públicas, ayudas y subvenciones, Cereal, oleaginosas y proteaginosas

Proxecto HORIZON EUROPE AGRI4POL: Fomento da agricultura sostible para os polinizadores

Ciencias agrícolas, Agricultura, silvicultura y pesca, Agricultura, Agricultura sostenible, Agricultura sostenible, Ingeniería y tecnología, Ingeniería ambiental, Gestión basada en ecosistemas, Infraestructura verde, Infraestructura verde, Ciencias médicas y de la salud, Ciencias de la salud, nutrición, nutrición, Ciencias naturales, Ciencias biológicas, Ecología, Ecosistemas, Ecosistemas, Ciencias sociales, Derecho, Ley, Políticas públicas, ayudas y subvenciones, Higiene, nutrición y seguridad alimentaria

Proxecto Horizonte Europa Aeterakis: Un marco territorializado de sistemas de coñecemento e innovación agrícola para as transicións agroecolóxicas

Ciencias sociales, Sociología, Gobernanza, Gobernanza, Ciencias naturales, Ciencias biológicas, Ecología, Ecosistemas, Ecosistemas, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos, Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras, Formación, demostración y asesoramiento, Agricultura ecológica y agroecología, Políticas públicas, ayudas y subvenciones, Higiene, nutrición y seguridad alimentaria, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Digitalización e innovación

Proxecto H2020 PALE-Blu: Comprensión das interaccións patóxeno-gando-ambiente que inclúen o virus da lingua azul

Ciencias médicas y de la salud, Ciencias de la salud, Salud pública, Epidemiología, Epidemiología, Ciencias médicas y de la salud, Medicina básica, Inmunología, Inmunología, Ciencias médicas y de la salud, biotecnología médica, tecnologías celulares, células madre, células madre, Ciencias médicas y de la salud, Medicina básica, farmacología y farmacia, medicamentos farmacéuticos, vacunas, vacunas, Ciencias médicas y de la salud, Medicina básica, farmacología y farmacia, fármacos, antivirales, antivirales, Comprender las interacciones huésped-patógeno-ambiente, Ciencias médicas y de la salud, Ciencias de la salud, Salud pública, Epidemiología, Epidemiología, Ciencias médicas y de la salud, Medicina básica, Inmunología, Inmunología, Ciencias médicas y de la salud, biotecnología médica, tecnologías celulares, células madre, células madre, Ciencias médicas y de la salud, Medicina básica, farmacología y farmacia, medicamentos farmacéuticos, vacunas, vacunas, Ciencias médicas y de la salud, Medicina básica, farmacología y farmacia, fármacos, antivirales, antivirales, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras, Digitalización e innovación, Políticas públicas, ayudas y subvenciones, Mejora genética, bovinas

Proxecto H2020 AUTHENT-NET: AUTHENT-NET – Food Authenticity Research Network

Autenticación de productos alimenticios., Higiene, nutrición y seguridad alimentaria, Políticas públicas, ayudas y subvenciones, Formación, demostración y asesoramiento

Proxecto BigPicnic H2020: Big Picnic: Grandes preguntas: involucrar ao público cunha investigación e innovación responsable en materia de seguridade alimentaria

Divulgación pública paneuropea: exposiciones y cafés científicos que involucran a los ciudadanos en la ciencia, Higiene, nutrición y seguridad alimentaria, Políticas públicas, ayudas y subvenciones, Formación, demostración y asesoramiento
VISION4FOOD

Proxecto Horizon Europe Vision4Food: visualizando un marco integrado de cuádruple hélice e RRI para a transformación do sistema alimentario e a mellora do ecosistema de innovación rexional

Digitalización e innovación, Higiene, nutrición y seguridad alimentaria, Políticas públicas, ayudas y subvenciones, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor
INFOODMATION

Proxecto Horizon Europe Infoodmation: optimizando a información e a comunicación sobre os alimentos cara a patróns dietéticos máis saudables e sostibles

Ciencias sociales, Sociología, Gobernanza, Gobernanza, Ciencias sociales, Medios y comunicación, Periodismo, Periodismo, Ciencias médicas y de la salud, Ciencias de la salud, nutrición, nutrición, Ciencias sociales, Psicología, Psicología cognitiva, Psicología cognitiva, Digitalización e innovación, Higiene, nutrición y seguridad alimentaria, Políticas públicas, ayudas y subvenciones