Enrique Tomás crea un centro de investigación sobre nutrición porcina
Descrición
Segundo a publicación en liña ON Economía , a empresa distribuidora de xamón ibérico Enrique Tomás decidiu investigar a nutrición do porco para mellorar o seu produto.
Con isto en mente, creou o Centro de Investigación Nutricional Porcina , cuxo obxectivo declarado é cultivar novas forraxes para "investigar e probar melloras na alimentación animal". Tamén ten como obxectivo "actualizar os métodos de cría de porcos en granxas e en zonas gandeiras".
O Centro de Investigación Nutricional do Porco está situado en Montornès del Vallès (Barcelona). É unha filial propiedade ao 100 % de Enrique Tomás SL, o xigante da venda polo miúdo de xamón ibérico. Non obstante, o seu representante non é o fundador epónimo, senón un dos seus fillos, Albert Tomás Mendo, segundo os datos do Rexistro Mercantil .
A decisión de abrir un centro de investigación sobre nutrición porcina é un novo paso na estratexia comercial de Enrique Tomás . ON ECONOMIA contactou coa empresa, pero non se proporcionaron máis detalles no momento da publicación.
Autor: Josep Maria Casas
 
 
 
