Skip to main content

Enrique Tomás crea un centre de recerca sobre la nutrició del porc

Data de publicació: 08/07/2025

Descripció

Segons publica el digital ON Economía , l'empresa distribuïdora de pernil ibèric Enrique Tomás ha decidit investigar l'alimentació dels porcs per millorar-ne el producte.

Amb aquesta intenció, ha creat l'empresa Centre de Recerca Nutricional del Porc , que té com a objectiu declarat el cultiu de nous farratges per "investigar i assajar millores en el pinso dels animals". També es proposa “actualitzar les maneres de criança en granges i espais ramaders”.

El Centre de Recerca Nutricional del Porc està situat a Montornès del Vallès (Barcelona). Es tracta d'una filial propietat al 100% d'Enrique Tomás SL, el gegant de la comercialització de pernils ibèrics, si bé el representant no serà el fundador que porta aquest mateix nom sinó un dels seus fills, Albert Tomás Mendo, segons dades del Registre Mercantil .

La decisió d'obrir un centre per investigar l'alimentació del porc és un nou pas en l'estratègia comercial d'Enrique Tomás . ON ECONOMIA s'ha dirigit a l'empresa però no han aportat més dades al tancament d'aquesta informació.

Autor: Josep Maria Casas

Notícies relacionades