Ir o contido principal

Innovación tecnolóxica na conservación e esterilización de preparados de froitas e hortalizas.

  • Tipo Grupo operativo
  • Execución 2018
  • Orzamento asignado 8.701.686,00 €
  • Ámbito Supraautonómico
  • Comunidade Autónoma Andalucía; Aragón; Asturias, Principado de; Balears, Illes; Canarias; Cantabria; Castilla y León; Castilla - La Mancha; Cataluña; Comunitat Valenciana; Extremadura; Galicia; Madrid, Comunidad de; Murcia, Región de; Navarra, Comunidad Foral de; País Vasco; Rioja, La
  • Fonte principal de financiamento PEPAC 2014-2020
Descrición

Este Grupo Operativo ten como obxectivo o desenvolvemento de preparados de froitas e hortalizas mediante un proceso innovador baseado na combinación de tecnoloxías de punta (HPP + ICE GEN) co fin de engadir valor de mercado aos produtos agrícolas, incrementando así a competitividade do sector agroalimentario .

Información de contacto
erodriguez@marismas.c0m