Ir o contido principal

Grupo Operativo FRESH LIFE: Innovación Tecnolóxica na Conservación e Esterilización de Preparados de Froitas e Hortalizas

  • Tipo Grupo operativo
  • Execución 2018
  • Orzamento asignado 8.701.686,00 €
  • Ámbito Supraautonómico
  • Comunidade Autónoma Andalucía; Aragón; Asturias, Principado de; Balears, Illes; Canarias; Cantabria; Castilla y León; Castilla - La Mancha; Cataluña; Comunitat Valenciana; Extremadura; Galicia; Madrid, Comunidad de; Murcia, Región de; Navarra, Comunidad Foral de; País Vasco; Rioja, La
  • Fonte principal de financiamento PEPAC 2014-2020
Descrición

Este Grupo Operativo ten como obxectivo desenvolver preparados de froitas e hortalizas mediante un proceso innovador baseado na combinación de tecnoloxías de punta (HPP + ICE GEN) co obxectivo de engadir valor de mercado aos produtos agrícolas, incrementando así a competitividade do sector agroalimentario.

Información de contacto
  • Coordinador/Denominación da entidade: Las marismas de Lebrija sdad coop andaluza
  • Correo electrónico coordinador/entidade: erodriguez@marismas.com
Beneficiarios
  • Las marismas de Lebrija sdad coop andaluza