Grupo Operativo FRESH LIFE: Innovación Tecnolóxica na Conservación e Esterilización de Preparados de Froitas e Hortalizas
- Tipo Grupo operativo
- Execución 2018
- Orzamento asignado 8.701.686,00 €
- Ámbito Supraautonómico
- Comunidade Autónoma Andalucía; Aragón; Asturias, Principado de; Balears, Illes; Canarias; Cantabria; Castilla y León; Castilla - La Mancha; Cataluña; Comunitat Valenciana; Extremadura; Galicia; Madrid, Comunidad de; Murcia, Región de; Navarra, Comunidad Foral de; País Vasco; Rioja, La
- Fonte principal de financiamento PEPAC 2014-2020
Descrición
Este Grupo Operativo ten como obxectivo desenvolver preparados de froitas e hortalizas mediante un proceso innovador baseado na combinación de tecnoloxías de punta (HPP + ICE GEN) co obxectivo de engadir valor de mercado aos produtos agrícolas, incrementando así a competitividade do sector agroalimentario.
Información de contacto
- Coordinador/Denominación da entidade: Las marismas de Lebrija sdad coop andaluza
- Correo electrónico coordinador/entidade: erodriguez@marismas.com
Beneficiarios
- Las marismas de Lebrija sdad coop andaluza