Innovación tecnolóxica na conservación e esterilización de preparados de froitas e hortalizas.
- Tipo Grupo operativo
- Execución 2018
- Orzamento asignado 8.701.686,00 €
- Ámbito Supraautonómico
- Comunidade Autónoma Andalucía; Aragón; Asturias, Principado de; Balears, Illes; Canarias; Cantabria; Castilla y León; Castilla - La Mancha; Cataluña; Comunitat Valenciana; Extremadura; Galicia; Madrid, Comunidad de; Murcia, Región de; Navarra, Comunidad Foral de; País Vasco; Rioja, La
- Fonte principal de financiamento PEPAC 2014-2020
Descrición
Este Grupo Operativo ten como obxectivo o desenvolvemento de preparados de froitas e hortalizas mediante un proceso innovador baseado na combinación de tecnoloxías de punta (HPP + ICE GEN) co fin de engadir valor de mercado aos produtos agrícolas, incrementando así a competitividade do sector agroalimentario .
Información de contacto
erodriguez@marismas.c0m