Innovació Tecnològica en la conservació i estirilització de preparats de fruites i hortalisses.
- Tipus Grupo operativo
- Execució 2018
- Pressupost assignat 8.701.686,00 €
- Àmbit Supraautonómico
- Comunitat Autònoma Andalucía; Aragón; Asturias, Principado de; Balears, Illes; Canarias; Cantabria; Castilla y León; Castilla - La Mancha; Cataluña; Comunitat Valenciana; Extremadura; Galicia; Madrid, Comunidad de; Murcia, Región de; Navarra, Comunidad Foral de; País Vasco; Rioja, La
- Font principal de finançament PEPAC 2014-2020
Descripció
Aquest Grup Operatiu pretén desenvolupar preparats de fruites i hortalisses mitjançant un procés innovador basat en la combinació de tecnologies d'avantguarda (HPP + ICE GEN) per tal d'afegir valor de mercat als productes agrícoles, augmentant així la competitivitat del sector agroalimentari.
Informació de contacte
erodriguez@marismas.c0m