Skip to main content

Innovació Tecnològica en la conservació i estirilització de preparats de fruites i hortalisses.

  • Tipus Grupo operativo
  • Execució 2018
  • Pressupost assignat 8.701.686,00 €
  • Àmbit Supraautonómico
  • Comunitat Autònoma Andalucía; Aragón; Asturias, Principado de; Balears, Illes; Canarias; Cantabria; Castilla y León; Castilla - La Mancha; Cataluña; Comunitat Valenciana; Extremadura; Galicia; Madrid, Comunidad de; Murcia, Región de; Navarra, Comunidad Foral de; País Vasco; Rioja, La
  • Font principal de finançament PEPAC 2014-2020
Descripció

Aquest Grup Operatiu pretén desenvolupar preparats de fruites i hortalisses mitjançant un procés innovador basat en la combinació de tecnologies d'avantguarda (HPP + ICE GEN) per tal d'afegir valor de mercat als productes agrícoles, augmentant així la competitivitat del sector agroalimentari.

Informació de contacte
erodriguez@marismas.c0m