Ir o contido principal
Permanente

TÉCNICO DE CALIDADE NA INDUSTRIA LÁCTEA

Modalidade: Mesturado
Comunidade Autónoma: Castilla y León
Provincia: Zamora
Localización: Escuela Internacional de Industrias Lácteas (EILZA). Plaza del Seminario, 2. 49003 – Zamora

Descrición

Formación dirixida a todas aquelas persoas que buscan adquirir habilidades e coñecementos específicos que lles permitan garantir a calidade e a seguridade dos produtos lácteos, así como cumprir coa normativa vixente do sector:

  • Profesionais lácteos: Persoas que xa traballan na industria láctea, como operadores, supervisores ou xerentes, que buscan mellorar os seus coñecementos sobre o control de calidade e garantir que os produtos cumpran os estándares requiridos.
  • Estudantes de graos técnicos ou universitarios: aqueles que estudan en áreas como tecnoloxía alimentaria, enxeñaría agrícola, biotecnoloxía ou ciencia dos alimentos e desexen especializarse na industria láctea.
  • Emprendedores: Persoas interesadas en iniciar un negocio relacionado coa produción ou comercialización de produtos lácteos e que precisan comprender os aspectos de calidade e regulamentarios do sector.
  • Inspectores e reguladores: Profesionais que traballan en organismos reguladores e de control de alimentos, que precisan coñecer os estándares de calidade específicos para a industria láctea.

REXISTRO

Próximos Cursos