Skip to main content
Permanent

TÈCNIC DE QUALITAT A LA INDÚSTRIA LÀCTEA

Modalitat: Semipresencial
Comunitat Autònoma: Castilla y León
Província: Zamora
Localització: Escuela Internacional de Industrias Lácteas (EILZA). Plaza del Seminario, 2. 49003 – Zamora

Descripció

Formació adreçada a tots aquells que busquen adquirir habilitats i coneixements específics que els permetin garantir la qualitat i seguretat dels productes lactis, així com complir amb les normatives vigents a la indústria:

  • Professionals del sector lacti: Persones que ja treballen a la indústria làctia, com operaris, supervisors o gerents, que busquen millorar els seus coneixements sobre control de qualitat i assegurar que els productes compleixin amb els estàndards requerits.
  • Estudiants de carreres tècniques o universitàries: Aquells que estan cursant estudis en àrees com a tecnologia d'aliments, enginyeria agrònoma, biotecnologia o ciències de l'alimentació, i volen especialitzar-se en la indústria làctia.
  • Emprenedors: Persones interessades a iniciar un negoci relacionat amb la producció o comercialització de productes lactis i que necessiten entendre els aspectes de qualitat i normatives del sector.
  • Inspectors i reguladors: Professionals que treballen en organismes de control i regulació daliments, que necessiten conèixer els estàndards de qualitat específics per a la indústria làctia.

INSCRIPCIÓ

Pròxims Cursos